ΕΠΕΣΘ: Όλα έτοιμα για το final-four των παίδων

Το Final 4 Παίδων της ΕΠΕΣΘ (Γ. Κατσάνης, 4-5/3) πλησιάζει και οι προπονητές των ομάδων που προκρίθηκαν σε αυτό, προχώρησαν στις παρακάτω δηλώσεις.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσαν οι τεχνικοί των τεσσάρων φιναλίστ:

Μαμάης Βαλάντης (ΑΣ Ελπίς): «Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε για ακόμα μία φορά σε ένα Final 4. Στόχος μας είναι να το κατακτήσουμε, καθώς ήρθαμε ως εδώ πρώτοι και αήττητοι. Πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στα παιχνίδια. Φυσικά πρωταρχικός μας σκοπός αποτελεί το να προκριθούμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο τουρνουά και να έρθει ο κόσμος να το απολαύσει. Το 90% της ομάδας μας είναι ίδια με πέρσι, κάτι που αποτελεί το πλεονέκτημα μας».

Σδραυκάκης Παναγιώτης (Αίας Ευόσμου): «Είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκομαι στον Αίαντα με αυτά τα παιδιά και καταφέρουμε να προκριθούμε παρά τις όποιες δυσκολίες σε Final 4 και σε παμπαίδες και στους παίδες. Κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος. Ελπίζω να γίνει μία άρτια διοργάνωση από όλες τις πλευρές και στο τέλος νικητές να είμαστε εμείς».

Αγγελής Άγγελος (Πήγασος Πολίχνης): «Είναι μία προσπάθεια που ξεκινήσαμε από πέρσι. Σκοπός μας ήταν τα παιδιά να βελτιώνονται και να επανδρώσουν τα τμήματα του συλλόγου. Στόχος μας να παίξουμε όσο δυνατόν καλύτερα μπορούμε και μακάρι να προκριθούμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εύχομαι να γίνει καλό τουρνουά χωρίς τραυματισμούς και να είναι πραγματικά μία γιορτή έτσι ώστε ο κόσμος να επιστρέψει και να αγαπήσει ξανά το βόλεϊ».

Ροδοβίτης Μανώλης (ΠΟ Μουδανιών): «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες, γιατί έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι δουλεύουν με μεράκι, υπομονή και επαγγελματισμό για την ανάπτυξη του ανδρικού βόλεϊ. Θα γίνουν ωραίοι αγώνες γιατί τα παιδιά έχουν προσπαθήσει σκληρά και εμείς ως ΠΟΜ θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε μία θέση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα».