Το ευχαριστώ και η υπόσχεση του Άρη (pic)

Οι γυναίκες του τμήματος βόλεϊ του Άρη κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, όμως ηττήθηκαν με 3-0 από τον πανίσχυρο Ολυμπιακό και το τμήμα βόλει εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία.

Όπως αναφέρει το κιτρινόμαυρο τμήμα: “Και τελικά ολοκληρώσαμε την προσπάθεια μας στο φετινό πρωτάθλημα στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Η κορυφαία στιγμή του γυναικείου volley του Άρη είναι πλέον γεγονός…Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη που μας δώσατε όλη τη χρονιά.

Συνεχίζουμε! Μαζί μπορούμε καλύτερα!!!”.

Από την πλευρά του ο τιμ μάνατζερ του Άρη, ο Γιάννης Γιαννάκης σχολίασε:

“Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η χρονιά μας…Με τα μετάλλια της δεύτερης θέσης. Μια χρονιά που χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία στιγμή του γυναικείου τμήματος volley του Άρη. Μια χρονιά που ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας στήριξε από την αρχή ως το τέλος του πρωταθλήματος. Μια χρονιά που μας βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για την επόμενη χρονιά.

Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες, (διοίκηση, προπονητές/γυμναστές/αθλήτριες, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, στατιστικολόγους) τα καλύτερα για τον σύλλογο μας έρχονται!!!”

Δείτε τη σχετική φώτο: