ΤΑΠ Άρης: Επιστολή – καταγγελία για είσοδο στοιχηματικής στην Α2

Επιστολή – καταγγελία εξέδωσε πριν από λίγο το ΤΑΠ Άρης με αφορμή την παρουσία απεσταλμένου γνωστής στοιχηματικής εταιρίας το απόγευμα της Κυριακής στη Μίκρα για τον αγώνα των «κίτρινων» με τον ΑΟΣ.

Αναλυτικά, αυτή αναφέρει:

«Προς
ΕΟΠΕ
ΕΠΕΣΘ
ΣΥΔΠΕΒΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε ,

Την Κυριακή 11/2/2018 στον εντός έδρας αγώνα της ανδρικής ομάδας για τα play out στην Μίκρα με αντίπαλο την ομάδα ΑΟ Σερρών, εντοπίσαμε απεσταλμένο στοιχηματικής εταιρείας να μεταδίδει τηλεφωνικά στα αγγλικά το παιχνίδι live από τον 1ο κιόλας πόντο του 1ου σετ και καθόλη τη διάρκειά του.

Τελειώνοντας το 1ο σετ και με την σύμφωνη γνώμη του Α΄ διαιτητή ο έφορος της ομάδας μας και μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ και του ΔΣ της ΕΠΕΣΘ Κ. Βαρβούτας Ιωάννης ανέβηκε στην εν λόγω κερκίδα που βρισκόταν ο συγκεκριμένος κύριος και τον προέτρεψε να σταματήσει αυτό που κάνει.
Στην αρχή του 2ου σετ και ενώ ο απεσταλμένος της στοιχηματικής συνέχιζε το “έργο” του ο έφορος κ. Βαρβούτας ανέβηκε στην κερκίδα και κάθησε δίπλα του ακριβώς με σκοπό να σταματήσει την τηλεφωνική live μετάδοση, ενημερώνοντάς τον ότι αν συνεχίσει θα φωνάξει την αστυνομία.

Στις συνεχόμενες κλήσεις της στοιχηματικής εταιρείας προς τον απεσταλμένο της για live μετάδοση του αγώνα , τους ενημέρωσε ότι εκπρόσωπος του ΑΡΗ κάθεται δίπλα του και δεν μπορεί να μεταδίδει πληροφορίες για την εξέλιξη του παιχνιδιού και του απάντησαν να φύγει αμέσως από το γήπεδο
όπως και τελικά έγινε.

Ως ΑΡΗΣ οφείλουμε να προστατεύσουμε τον αθλητισμό, το όνομα της ομάδας μας αλλά και τους αθλητές μας από ενέργειες και κινήσεις που δεν συνάδουν με την 104 χρόνων ιστορία του Συλλόγου μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε από κοινού και οργανωμένα να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα.

Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης
Τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών».