Β.Χουντίμα: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε στους τελικούς»

Μία από τις πλέον έμπειρες παίκτριες που αποτέλεσαν «κλειδιά» στην φετινή πολύ πετυχημένη πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, η Βερόνικα Χουντίμα, μίλησε στον ARENA FM 89,4.

Αναλυτικά όσα είπε η παίκτρια των «κιτρίνων»:

Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα τα κατάφερε στους ημιτελικούς, αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι με τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν περιμένουμε κάτι. Είναι μια εμπειρία, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο, και αν μπορούμε να πετύχουμε κάτι, σίγουρα το θέλουμε.

Για το αν ο Άρης πέτυχε τους στόχους του για φέτος: «Στόχος ήταν να είμαστε στην τετράδα. Τελικά, όμως, αξίζαμε να βρισκόμαστε και στους τελικούς. Ο κόσμος μας βοήθησε στους δύο ημιτελικούς με τον ΑΟ Θήρας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που μπορούμε τώρα να παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι μία πολύ καλή εμπειρία για εμάς».

Για την βοήθεια του κόσμου στους ημιτελικούς: «Είναι τέλειος. Είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για εμάς. Είναι σημαντικό όχι μόνο για εμάς, αλλά για το γυναικείο βόλεϊ γενικότερα».

Για την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη: «Είναι κάτι πολύ ωραίο για όλες τις αθλήτριες. Θα πάρουμε πολλές εμπειρίες. Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη για να δω αν θα είμαι στην ομάδα. Θα δούμε…»