Τσιαρτσιάνη: «Έρωτας διαρκείας» (vid)

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην άμμο, Μαρία Τσιαρτσιάνη, βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Δ.Ε.Θ., στο πλαίσιο της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Αθλητισμού.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008, που πριν απο δύο χρόνια επέστρεψε στη σάλα για λογαριασμό του Άρη και εν συνεχεία κρέμασε τα παπούτσια της, μίλησε στο volleyball.gr για την αγάπη της για το beach volley και για τις Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου, τις οποίες προπονεί και ετοιμάζονται για το πρώτο τους τουρνουά στη Ταϊλάνδη.

«Πάντα είναι πειρασμός να παίξω beach volley και γι’αυτό έβαλα πολιτικά. Το beach volley είναι έρωτας διαρκείας» σχολίασε στη κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. η Μαρία Τσιαρτσιάνη, η οποία ποτέ δεν συνήθισε να μιλάει μπροστά στον φακό. «Η αλήθεια είναι ότι νόμιζα ότι είχα ξεμπερδέψει με τις κάμερες γιατί ποτέ δεν τις συνήθισα» τόνισε με χαμόγελο.

Κλείνοντας, η Τσιαρτσιάνη αναφέρθηκε στις Μαναβή, Τσοπούλου και στον στόχο που έχει η ίδια στην προπονητική.

«Πάνε καλά οι Μαναβή, Τσοπούλου και προετοιμάζονται για το πρώτο τους τουρνουά στη Ταϊλάνδη. Με τη Μαναβή συνεργάζομαι δύο χρόνια, η Τσοπούλου από φέτος δουλεύει μαζί μας. Δουλεύουν πολύ σκληρά και ελπίζω να τα πάνε καλά. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με νέες αθλήτριες για να τις βοηθήσω να κατακτήσουν τα όνειρά τους. Επειδή πέρασα πολύ ωραία στον πρωταθλητισμό, μακάρι νέα παιδιά να το ακολουθήσουν και να το χαρούν όσο εγώ».