Τσαλόπουλος: «Ζούμε μεγάλες στιγμές, οι τίτλοι φέρνουν νέο αίμα φιλάθλων»

Ο Πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Αθλητικό Μίξερ» της Κυριακής για το Κύπελλο που κατέκτησε ο Δικέφαλος στην Ιεράπετρα το βράδυ της Παρασκευής, αλλά και τη συνέχεια της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τίτλο του κυπέλλου που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στην Ιεράπετρα: «Μόλις έφτασα Θεσσαλονίκη μετά το γλέντι της κατάκτησης του Κυπέλλου. Το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Συνεχίζουμε να μαζεύουμε τίτλους και τρόπαια, και θα κάνουμε την προσπάθειά μας για να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, μιας κι έχουμε δυνατότητες. Δεδομένων των προβλημάτων του Ολυμπιακού μάλιστα, έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού στον ημιτελικό: «Δεν ήταν μεγάλες οι απώλειες του Ολυμπιακού. Η παρουσία του Χριστοφιδέλη, ήταν πολύ πιο σημαντική από την απουσία του Αλεξίεφ. Μπορεί να υστερούσαν επιθετικά, όμως στην υποδοχή ήταν πολύ καλύτεροι. Κι εμείς όμως, έχουμε πάρει πρωτάθλημα με δυο ξένους παλαιότερα».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Κρήτη: «Αρκετοί ΠΑΟΚτσήδες ήρθαν στην Ιεράπετρα, έμεινα έκπληκτος γιατί έχει πάρα πολλούς φίλους της ομάδας στην Κρήτη. Οι τίτλοι φέρνουν νέο αίμα φιλάθλων, το ζούμε καθημερινά».

Για το πρόγραμμα της ομάδας: «Η ομάδα είναι στην Ιεράπετρα, το πρόγραμμα λέει ότι θα φύγει το μεσημέρι για Αθήνα, ώστε να αγωνιστεί την Τρίτη με την Κηφισιά. Έγιναν προσπάθειες να έρθει στη Θεσσαλονίκη με επιθυμία του Γιώργου Σαββίδη σήμερα, ώστε να παραστεί στη φιέστα και να φύγει το βράδυ της Δευτέρας για Κηφισιά, αλλά είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να γίνει κάτι τέτοιο».

Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ: «Από την εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη, ο σύλλογος έχει αποκτήσει άλλη δυναμική. Πέραν του ποδοσφαίρου, και τα άλλα τμήματα εισπράττουν τη δυναμική και φέρνουν διακρίσεις και τίτλους. Ζούμε μεγάλες στιγμές και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε να ζούμε».

Για την αλλαγή προπονητή: «Η παρουσία του Γιούρι Φιλίποφ μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο θετική. Άλλαξε όλο το κλίμα μέσα στην ομάδα, επανήλθε η ομοιογένεια, οι παίκτες ήρθαν πιο κοντά. Τους έκανε όλους μια γροθιά κι αυτό φάνηκε στα δυο παιχνίδια που έδωσε η ομάδα την Παρασκευή και το Σάββατο».