Το βόλεϊ η ΚΑΕ και ο ΑΣ ΠΑΟΚ για το δυστήχημα των Τεμπών (pic)

Την Πέμπτη 4/10 και κάθε χρόνο αυτή την ημερομηνία ο χρόνος… σταματά για όλο το σωματείο του ΠΑΟΚ, καθώς είναι η «μαύρη» μέρα, όπου χάθηκαν τα έξι «αετόπουλα» στο δυστύχημα των Τεμπών, το 1999.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ εξέδωσαν ανακοινώσεις, για την σημερινή μέρα, όπου κανένας από τους «ασπρόμαυρους» δεν θέλει να θυμάται.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Συμπληρώνονται σήμερα 19 χρόνια από την 4η Οκτωβρίου του 1999, την ημέρα που πάγωσε ο χρόνος και τα έξι νέα αετόπουλα έφυγαν από κοντά μας στο μοιραίο δυστύχημα των Τεμπών κατά την επιστροφή τους από το ταξίδι τους στην Αθήνα για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

«Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους έφερε εδώ, του άφησε εδώ και συνέχισε παραπέρα…», αναφέρει η επιγραφή που υπάρχει στον τόπο του δυστυχήματος. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα έξι αυτά παιδιά δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Οι νεκροί πεθαίνουν, άλλωστε, μόνο όταν τους ξεχάσεις και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα τους θυμάται για πάντα».

Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων

Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων

Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων

Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων

Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων

Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων

Αθάνατοι…

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«04/10/1999 – 04/10/2018

Δεκαεννιά χρόνια πέρασαν από εκείνη την ημέρα, η οποία έμελλε να είναι ημερομηνία ορόσημο στην ιστορία του ΠΑΟΚ, πάνω από κάθε επέτειο κατάκτησης τίτλου, νίκης ή οτιδήποτε άλλο.

Εκείνη την ημέρα, έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έξι «αετόπουλα», πρόσφεραν τη ζωή τους για την άδολη αγάπη τους για τα τέσσερα ιερά γράμματα, το Δικέφαλο Αετό και τα ασπρόμαυρα χρώματα.

Σε όλους εμάς που μείναμε πίσω, ιερή υποχρέωση είναι αφ’ ενός να τους θυμόμαστε και αφ’ ετέρου να μεταλαμπαδεύουμε στις επερχόμενες νέες γενιές την αγάπη για τα ιδανικά του τεράστιου αυτού Συλλόγου, που ονομάζεται Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ… ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!»