«Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπουγιουκσεχίρ, θα είναι ευκαιρία για υψηλό θέαμα»

Για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (23/10, στις 18.00) την τουρκική Μπουγιουκσεχίρ.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ, Κωνσταντίνος Παϊσιάδης, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τον αυριανό αγώνα τον οποίο θεωρεί αρκετά κρίσιμο αλλά και μία ευκαιρία για υψηλό θέαμα για τους φίλους του βόλεϊ.

«Το αυριανό παιχνίδι είναι το κρισιμότερο, μάλλον η δυσκολότερη αναμέτρηση για να μπει η ομάδα στους ομίλους. Η Μπουγιουκσεχίρ δεν διαθέτει μεν ξένους αλλά είναι οργανωμένη με καλούς παίκτες που είναι η βάση της εθνικής τους, είναι αρκετά ισχυρή, αν περάσουμε μετά θα είναι πιο εύκολο.

Αύριο, στις 18.00, είναι μια ευκαιρία για υψηλό θέαμα, η παρουσία του κόσμου θα δώσει και μία απάντηση ότι θέλει να  φτάσει την ομάδα ψηλά. Να γίνει και φέτος αυτό, είναι πολύ διαφορετικά με τον κόσμο, το έχουμε δει πολλές φορές καθώς η πίεση του δημιουργεί άλλες συνθήκες για την ομάδα, τη βοηθάει».

Για την ανταπόκριση του κόσμου στα διαρκείας:

«Δεν φτάσαμε στο σημείο που υπολογίζαμε αλλά όλες αυτές οι αγωνιστικές που προηγούνται είναι ευκαιρία να αυξήσουμε τον αριθμό των διαρκείας. Δεν είμαστε ακόμη στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν φτάσαμε στο ρεκόρ των 1.500. Η φετινή ομάδα αξίζει και ο κόσμος θα καταλάβει ότι έχει μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε κάνει στο βόλεϊ, τα τελευταία χρόνια».

http://cdn.arenafm.gr/program/interviews/kostas_paisiadis_20181023.mp3?fbclid=IwAR23gghOsP-URdhP-QGnn414-mcZS0KSivJHYA0CH_LBiJJyNVJ5V_T0Q3E