Τα φετινά κατορθώματα των γυναικών του Άρη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη αγωνίστηκε για πρώτη φρά φέτος στην ιστορία της στον τελικό του πρωταθλήματος, ενώ εξίσου επιτυχημένη ήταν η χρονιά και για τα τμήματα υποδομής των «κίτρινων».

Οι ιθύνοντες του τμήματος έκαναν τον απολογισμό τους μέσω του Facebook, σημειώνοντας τα παρακάτω:

«Ένα σπάνιο επίτευγμα πέτυχε τη φετινή χρονιά ο σύλλογός μας, καθώς καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση για όλα τα Final4 των πρωταθλημάτων που συμμετείχαμε. Τόσο στο γυναικείο τμήμα μας, όσο και σε όλες τις αναπτυξιακές ομάδες μας. Οι γυναίκες τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της Α1, οι νεανίδες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος και Θεσσαλονίκης, ενώ οι κορασίδες μας την Κυριακή πήραν το εισιτήριο για τους τέσσερις της Ελλάδος, ενώ παράλληλα αναδείχθηκαν και πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης. Τέλος, το τμήμα μας των παγκορασίδων πήρε την πρόκριση για το Final 4 της ΕΠΕΣΘ.

Μια χρονιά που έχει ακόμα δρόμο για τον σύλλογο μας.. και μια απόδειξη πως ΟΛΑ τα τμήματα στο σύλλογο μας πρωταγωνιστούν σε κορυφαίο επίπεδο σε όλη την Ελλάδα… Συγχαρητήρια σε όλους! Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση και με ακόμα περισσότερο πάθος να διατηρήσουμε το σύλλογο μας στην κορυφή!!!».