«Θέλουμε την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό»

Η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος της Εθνικής όπως επισήμανε και ο Γιάννης Τακουρίδης.

Για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής και για τον μεγάλο στόχο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μίλησε ο Γιάννης Τακουρίδης.
«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Κάνουμε καθημερινά διπλές προπονήσεις χωρισμένοι σε γκρουπ. Η δουλειά που γίνεται με τους προπονητές μας είναι σωστή, όλα κυλάνε ομάλα και πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα».

Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Είναι ο μεγάλος μας στόχος. Οι Μεσογειακοί Αγώνες είναι καλή ευκαιρία για να δούμε που βρισκόμαστε και θα μας βοηθήσει για να δεθούμε ακόμα περισσότερο μεταξύ μας. Θα παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε και θα συνεχίσουμε μετά τον Ιούλιο στην Αλεξανδρούπολη να χτίσουμε μία καλή ομάδα για να προκριθούμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Για τις διαφορές με το παρελθόν: «Υπάρχουν βήματα προόδου και οργάνωσης. Στην Κάρυστο προπονούμαστε καθημερινά χωρίς να μας λείπει τίποτα. Το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό και ακόμα και τα νέα παιδιά τα έχουμε κάνει να νιώθουν ότι βρίσκονται καιρό στην ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι καλό που γίνεται η προετοιμασία σε τέτοια μέρη και το μόνο που μας απασχολεί είναι το βόλεϊ».