Τα κορίτσια του Άρη στον ARENA FM 89.4

Η Λαμπρινή Πήττα και η Αναστασία Γουγούση, παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, φιλοξενήθηκαν στον ARENA FM 89.4 και μίλησαν για την πορεία της φετινής ομάδας του Γιάννη Γιαννάκη προς τον τελικό του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Λαμπρινή Πήττα: «Ξέραμε ότι θα είναι ο Ολυμπιακός φιναλίστ και αντίπαλός μας, δείξαμε χαρακτήρα, το θέλαμε πολύ, ο στόχος ήταν η τετράδα, αλλά όσο προχωρούσαμε ανεβάσαμε τον πήχη, θέλαμε να μπούμε τελικό.

Αναστασία Γουγούση: «Παρότι δεν μπήκαμε καλά, μετά βρήκαμε ρυθμό, ανεβήκαμε ψυχολογικά κι ο κόσμος βοήθησε πολύ. Τους αποπροσανατόλιζε ο κόσμος, δεν είχαν συνηθίσει σε κάτι τέτοιο, καθώς το ΔΑΚ Πυλαίας ήταν γεμάτο.»»

Λαμπρινή Πήττα: «Πιστεύω το κλειδί ήταν όταν κερδίσαμε τους Μακεδόνες στην έδρα μας, το πιο σημαντικό ήταν αυτό, καθώς με εκείνη τη νίκη καταφέραμε να βγούμε δεύτερες στην κανονική περίοδο. Η δεύτερη θέση μας έδινε περισσότερο κίνητρο στην αρχή των play-off, σκεφτόμασταν ότι άξια βγήκαμε δεύτερες και άξια μπήκαμε στον τελικό, αυτό μας έδωσε το κίνητρο.»

Λαμπρινή Πήττα: «Εμείς θα παίξουμε με το πάθος μας στον τελικό, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που έχει η ομάδα μας, όταν μπαίνεις στο γήπεδο να παίξεις με τον Ολυμπιακό, πρέπει να δώσεις το 100%. Πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει, όχι απλά να ηττηθούμε με ψηλά το κεφάλι.»

Αναστασία Γουγούση: «Αν και έχουμε αρκετή διαφορά ηλικίας, έχουμε πολλές έμπειρες παίκτριες αλλά και μια κοπέλα που είναι το 2002, έχουμε το βόλεϊ να μας ενώνει, υπάρχουν στιγμές στην αθλητική ζωή μας που μας βοηθάνε, μας δείχνουν κάποια πράγματα πως να τα αντιμετωπίσουμε και να τα διαχειριστούμε.»

Λαμπρινή Πήττα: «Εμείς είχαμε και πέρσι προπονητή τον Γιάννη Γιαννάκη στις νεάνιδες, που κατακτήσαμε τον τίτλο, δουλεύουμε πολύ στοχευμένα και έχει βελτιώσει την ομάδα παικτικά. Είναι ήρεμος σαν προπονητής, θα σου πει δεν πειράζει αν κάνεις λάθος, ξέρεις μετά ότι θα το βελτιώσεις είσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Δεν νομίζω ότι εμείς σαν τμήμα έχουμε προβλήματα και οικονομικά τα πηγαίνουμε καλά, είμαστε οργανωμένοι γενικά, τα έχουμε όλα, είμαστε ικανοποιημένες οι παίκτριες.»

Αναστασία Γουγούση: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να συνεχίσει να μας στηρίζει, όπως ήταν και στους τελευταίους αγώνες, τους θέλουμε μαζί μας.»

Λαμπρινή Πήττα: «Ο κόσμος είναι ο έβδομος παίκτης μας, είναι μέρος της ομάδας μας και τον θέλουμε κάθε φορά δίπλα μας, μας βοηθάει πολύ.»