Στον Άρη η Ηλιάνα Ιακωβίδου

Στον Άρη θα αγωνιστεί και επίσημα την επόμενη σεζόν η Ηλιάνα Ιακωβίδου.

Οι «κιτρινόμαυρες» ανακοίνωσαν την απόκτηση της διεθνούς λίμπερο, πρώην του Πανναξιακού, με την 24χρονη να έχει αναδειχθεί κορυφαία στη θέση της τη σεζόν 2015-16.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή λίμπερο, Ηλιάνα Ιακωβίδου.

Η Ιακωβίδου είναι γεννημένη στις 25/03/1995 και θα φορέσει για δεύτερη φορά την ‘κιτρινόμαυρη’ φανέλα του Άρη, μετά τη σεζόν 2015-16, όπου αναδείχθηκε, μάλιστα, το κορυφαίο λίμπερο της Α1 γυναικών. Η Ηλιάνα Ιακωβίδου είναι ενεργό μέλος της Εθνικής γυναικών και συμμετείχε στο European League που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Η Ηλιάνα Ιακωβίδου στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη και τον υπεύθυνο της ομάδας, Γιάννη Ρεντζεπέρη. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά και ανυπομονώ ήδη να πάω στην ομάδα μου τον Σεπτέμβρη.

Πιστεύω πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος , ότι θα έχει δυνατές ομάδες, καθώς, επίσης, και ότι ο Άρης θα είναι πολύ ανταγωνιστικός. Θέλω, ελπίζω και θα προσπαθήσω η φετινή χρονιά να είναι μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μου».