Στις ΗΠΑ η Αναστασία Γαλανού!

Η 18χρονη ακραία- διαγώνια υπέγραψε στο Πανεπιστήμιο του Βιλανόβα και είναι έτοιμη να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Η Αναστασία Γαλανού έγινε η 5η αθλήτρια που πήρε φέτος υποτροφία στις ΗΠΑ με την βοήθεια της Nomos, μετά τις Μπάκα, Χαριτωνίδη, Γεωργατζή και Σερόλη.

Η 18χρονη ακραία- διαγώνια αγωνιζόταν στην Θέτιδα Βούλας, η οποία διένυσε εντυπωσιακή σεζόν στην Volleyleague Γυναικών κατακτώντας την 4η θέση στο πρωτάθλημα με 45 πόντους (16-6).

Η Γαλανού θα φοιτά και θα αγωνίζεται για την επόμενη τετραετία (2019-2023) στο Βιλανόβα, ένα ιστορικό πανεπιστήμιο της Πενσυλβανία, το παλαιότερο καθολικό της περιοχής που έχει 177 χρόνια ζωής (ιδρύθηκε το 1842)!

Πλέον μετά την μεταγραφή της Γαλανού στο Βιλανόβα θα υπάρχει και ελληνικός «εμφύλιος» στην περιφέρεια Big East, αφού στο St. John’s αγωνίζονται οι Αλεξάκου, Καθάριου.

«Η Αναστασία θα μας δώσει δυναμική»
Ο προπονητής του Βιλανόβα Josh Steinbach επεσήμανε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ολοκληρώνουμε το ρόστερ της τάξης 2019-2023 με αθλήτριες που νομίζω ότι καλύπτουν τις ανάγκες μας και μπορούν να βοηθήσουν στην επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες. Η Αναστασία έχει πραγματικά πολύ δυνατά χτυπήματα και ήταν από τα πράγματα που ψάχναμε και λείπουν επίσης από την περιφέρεια μας. Η ικανότητά της να χτυπάει την μπάλα δυνατά θα μας δώσει δυναμική από την θέση της διαγωνίου».

Περισσότερα νέα στην ιστοσελίδα https://nomosllc.com/

Πηγή:sport-fm.gr