Σπουδαία μεταγραφή για τον Άρη

Τεράστια μεταγραφική κίνηση για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη που ανακοίνωσε την σπουδαία Κολομβιανή, Μαντελάινε Μοντάνιο.

Η ανακοίνωση του Άρη :

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Madelaynne Montaño Caicedo.

Η Montaño αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνιος και έχει ύψος 1.87. Είναι γεννημένη στις 6/1/1983 στη Κολομβία.

Πρόκειται για μια εκ των σπουδαιότερων μεταγραφών στην ιστορία του συλλόγου μας, αλλά και ευρύτερα του Ελληνικού βόλεϊ, καθώς η Montaño είναι από τις κορυφαίες αθλήτριες του βόλεϊ παγκοσμίως.

Έχει δεκάδες επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως κατέχει το 5ο ρεκόρ στην ιστορία του βόλεϊ σε σκοράρισμα σε έναν αγώνα, με 54 πόντους και το πέτυχε όταν αγωνιζόταν στη Νότια Κορέα.

Επίσης, έχει αναδειχθεί MVP στα πρωταθλήματα της Νότιας Κορέας και του Αζερμπαιτζάν, ενώ έχει βγει και κορυφαία διαγώνιος και πρώτη σκόρερ του Champions League το 2013.  Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα, σχεδόν με όλες τις ομάδες και σε όλες τις χώρες που έχει αγωνιστεί.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» του σύλλογο μας, καθώς πριν 11 χρόνια η ομάδα μας λειτούργησε ώς αφετηρία, για να ακολουθήσει αυτή η σπουδαία καριέρα.

Η Montaño δήλωσε για την μεταγραφή στον σύλλογο μας: «Νιώθω χαρούμενη που έχω αυτήν την ευκαιρία, να συνεργαστώ με το σωματείο του Άρη και τους ανθρώπους του του τμήματος, που τους εχω σε μεγαλη εκτίμηση. Ο Άρης βρισκεται στην πολή την οποια μένω και θεωρώ την βάση μου τα τελευταία 13 χρόνια και είναι η πόλη που μένει ο γιός μου. Ξέρω αθλήτριες του απο μικρές και πλέον έχουν μεγαλώσει και να έγιναν γυναίκες και παίζουν καλά. Είναι πολλά πράγματα που σκέφτηκα μαζί και με έκαναν να νιώθω χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στον Άρη. – Για τον κοσμο της ο ομάδας δήλωσε: «Γνωρίζω τον κόσμο του Άρη. Πολλοί φίλοι μου είναι Αρειανοί και σίγουρα θα είναι χαρούμεμοι που θα παίξω για την ομάδα τους. Ο Άρης είναι ενα σωματείο που , οπως ειπα, νιώθω πολυ καλοδεχούμενη. Τα τελευταία χρόνια πάντα το ένιωθα αυτό στον Άρη, είτε τώρα που ήρθα για να παίξω είτε όταν ερχόμουν για κάποια προπόνηση τα προηγούμενα χρόνια.