Ρίτσι: «Μας στοίχισαν τα λάθη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και το πού χάθηκε το ματς.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: «Όπως και με τον Φοίνικα έτσι και σήμερα κάναμε αδικαιολόγητα πολλά λάθη. Πήραμε το 1ο σετ, όλα κυλούσαν ιδανικά στο 2ο σετ αλλά κάναμε 12 λάθη και το χάσαμε. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με τόσα λάθη. Κρατούσαμε τον αγώνα στα χέρια μας και κάναμε τον Παναθηναϊκό να πιστέψει στη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως ήθελε πολύ τη νίκη. Και εμείς την θέλαμε και είμαι πολύ στεναχωρημένος από τον τρόπο που λειτουργούμε», για να προσθέσει, αναφερόμενος στις αλλαγές, που έκανε:

«Κάνω αλλαγές γιατί πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι παίκτες αλλά εάν με τις αλλαγές κάνουμε τόσα λάθη και χάνουμε τον ρυθμό μας αυτό δεν είναι καταστροφικό. Την προηγούμενη αγωνιστική έβαλα λίμπερο τον Σαφράνοβιτς, γιατί είχε πρόβλημα με το πόδι του. Σήμερα κάναμε όλοι πολλά λάθη. Είμαι πολύ απογοητευμένος αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω και πρέπει να το δούμε όλοι μαζί σαν ομάδα».