Παρέμεινε πρόεδρος της ΕΣΑΠ ο Ταρνατόρος

Ο Παντελής Ταρνατόρος ανανέωσε την θητεία του στην προεδρία του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Με ψήφους 9 υπέρ και 3 λευκά (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) ο Παντελής Ταρνατόρος πήρε για πέμπτη θητεία ψήφο εμπιστοσύνης και ακολούθησε η συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. της ΕΣΑΠ:

Το νέο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Πρόεδρος Δ.Σ.: Παντελής Ταρνατόρος (εκπρόσωπος ΤΑΑ Ολυμπιακός)

Α΄αντιπρόεδρος: Κώστας Παϊσιάδης (εκπρόσωπος ΤΑΑ ΠΑΟΚ)

Β΄αντιπρόεδρος: Αλέξης Αλεξίου (εκπρόσωπος ΤΑΑ ΑΕΚ)

Γενικός Γραμματέας: Αντώνης Τελόπουλος (εκπρόσωπος ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Ειδικός Γραμματέας: Ηλίας Σκανδάλης (εκπρόσωπος ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας)

Ταμίας: Κωνσταντίνος Γκουμότσιος (εκπρόσωπος ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)

Παρέστησαν οι Δημήτρης Κάσσαρης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος (ΑΟΠ Κηφισιάς) Δημήτρης Χουσίδης (ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής), Νίκος Νικολινάκος (Εθνικός Πειραιώς) και μέσω skype οι Αντώνης Ρούσσος, Κώστας Νικολούζος (ΑΟ Φοίνικας Σύρου).

Προηγήθηκε των εκλογών απολογισμός των τμημάτων της ΕΣΑΠ, ενημέρωση για χορηγικά θέματα, της αδειοδότησης των ΤΑΑ για τη σεζόν 2018-19, τηλεοπτικά θέματα και νομικά θέματα.

Σχετικά με την αδειοδότηση ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης ενημέρωσε τα ΤΑΑ για την προετοιμασία τους για τον έλεγχο από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ που θα ξεκινήσει σύντομα.

Μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. ακολούθησε συζήτηση για θέματα που εκκρεμούν μεταξύ ΕΣΠΑ, ΠΑΣΑΠ και ΕΟΠΕ με σκοπό να διαμορφωθεί δέσμη προτάσεων της ΕΣΑΠ ενόψει της συνάντησης των τριών φορέων που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα με ατζέντα ασφαλιστικά ζητήματα αθλητών, ανάπτυξη, αριθμός αλλοδαπών αθλητών και θέματα συμβολαίων.

Συζητήθηκε η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης βόλεϊ ανδρών 2018-19.