Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ινσταμπούλ Μπουχιουσεχίρ και καλείται ν’ αντιμετωπίσει την United Volleys Φρανκφούρτης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ωστόσο, σήμερα ο «δικέφαλος» έχει στραμμένη την προσοχή του στη Βουδαπέστη, εκεί όπου πραγματοποιείται η κλήρωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή την ώρα, 18 ομάδες έχουν προκριθεί απευθείας και απομένουν ακόμα δυο ώστε να συμπληρωθεί το παζλ των 20 συλλόγων και να στελεχωθούν οι πέντε όμιλοι.

Οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν δυο αναμετρήσεις κόντρα στην Φρανκφούρτη, στις 7 και 13 Νοεμβρίου και εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο της, θα βρεθούν στους ομίλους.

Αναλυτικά τα γκρουπ:

Α’ ΓΚΡΟΥΠ: Περούτζια (Ιταλία), Λούμπε Κουτσίνε Τσιβιτάνοβα (Ιταλία), Ζενίτ Καζάν (Ρωσία), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), Σκρα Μπελχάτοφ (Πολωνία)

Β’ ΓΚΡΟΥΠ: Χάλκμπανκ (Τουρκία), Μπερλίν (Γερμανία), ΖΑΚΣΑ Κέντζερτζιν (Πολωνία), Αρκάς Σμύρνης (Τουρκία), Φριντρισχάφεν (Γερμανία)

Γ’ ΓΚΡΟΥΠ: Γκρίνιαρντ Μάασεικ (Βέλγιο), Τουρ (Γαλλία), ACH Λιουμπλιάνας, Καρλοβάρσκο (Τσεχία), Κνακ Ροζελάρε (Βέλγιο)

Δ’ ΓΚΡΟΥΠ: Μόντενα (Ιταλία), Ντινάμο Μόσχας (Ρωσία), Τρεφλ Γκντάνσκ (Πολωνία), Νικητής ΠΑΟΚ – Φρανκφούρτη και νικητής Βοϊβόντινα – Σομόν

*Η 1η και η 2η ομάδα κάθε χώρας δεν μπορούν να κληρωθούν στον ίδιο όμιλο, αλλά οι δύο πρώτες μπορούν να βρεθούν αντίπαλες με την τρίτη (Ιταλία, Ρωσία και Πολωνία έχουν από τρεις εκπροσώπους).