«Νιώθω περήφανη που παίζω στον Άρη»

Η λίμπερο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Μαρία Χίτζιου, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την ανανέωσή της συνεργασίας της με το «κιτρινόμαυρο» τμήμα, μετά και την φετινή επιτυχημένη χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώθω περήφανη, είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που η ομάδα μου, ο Άρης, με θέλει κοντά της. Σε αυτήν την ομάδα μεγάλωσα και είμαι χαρούμενη που θα μπορέσω να βοηθήσω στην νέα χρονιά.

Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για τους στόχους της ερχόμενης σεζόν αλλά θέλουμε να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει, ακόμη καλύτερα από φέτος δηλαδή. Σίγουρα είχαμε καλύτερο ρόστερ από τις προηγούμενες χρονιές αλλά υπήρχε συντονισμένη συνεργασία από όλους, για αυτό και καταφέραμε να βγούμε στην 2η θέση. Δεν είχαμε και πολλούς τραυματισμούς και αυτό βοήθησε.

Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ στα ματς. Εγώ που έπαιζα ένιωθα όπως στο ποδόσφαιρο, όλο αυτόν τον φανατισμό και την αγάπη στις κερκίδες. Με βοήθησε αυτό πολύ, όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας.

Ήταν μια στιγμή που ονειρευόμουν από μικρή. Όταν ο Άρης ήταν στην Α1 ήμουν κοριτσάκι και πήγαινα να βλέπω τις γυναίκες, και είχα όνειρο αυτό. Τώρα έγινε πραγματικότητα, είναι καταπληκτικό.»