Με προβλήματα ο Ηρακλής στην Κομοτηνή

O Ηρακλής ψάχνει την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα της Volley League μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Οι «κυανόλευκοι» το μεσημέρι της Παρασκευής αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη για την Κομοτηνή, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ηλία Κρέουζη.

Συγκεκριμένα η Α.Ε Κομοτηνής θα υποδεχτεί τον Ηρακλή το Σάββατο (24/11) στις 19:00, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Volley League.

Ο τεχνικός του Γηραιού καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών καθώς βασικά στελέχη των «κυανόλευκων» ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή:

Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών αναχωρεί η ομάδα μας για την Κομοτηνή με τους αθλητές Κ. Προύσαλη και Θ. Ντίνα να ταλαιπωρούνται από την μέση τους, τον Β. Μούχλιας από το διάστρεμμα και τον Κλίντι από τραυματισμό στο δεξί πόδι που δημιουργήθηκε στο δεύτερο σετ του προηγούμενου αγώνα.

Επίσης ο λίμπερο του Γηραιού, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, τόνισε πως ο Ηρακλής θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες:

«Είναι ένας αγώνας που για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Βλέπουμε ότι χάνουμε συνέχεια έστω κι αν παίρνουμε κάποιους βαθμούς. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αν έχουμε κάποια προβλήματα ή κάτι μας φταίει πάντα.

Πάμε να κάνουμε μια αρχή, να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε, δεν έχει σημασία αν είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, μετακινήσεις ή τραυματισμούς, πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, η ομάδα έχει δυνατότητές αλλά δεν αρκεί μόνο στα λόγια πρέπει να το κάνουμε και μέσα στο γήπεδο επιτέλους και νομίζω πως είναι ο μοναδικός σκοπός που ξεκινάμε να πάμε στην Κομοτηνή».