Μ.Ζορπίδης: «Ξεχρεώστε το τμήμα κι αναλαμβάνω τον Άρη»

Η μεγάλη δόξα του ανδρικού βόλεϊ του Άρη και πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ Άρης, Μιχάλης Ζορπίδης, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για τον υποβιβασμό της ομάδας από την Α2 στο τοπικό πρωτάθλημα, μετά την νίκη του Παναθηναϊκού στο Αιγίνιο, ενώ τόνισε πως αν ξεχρεώσει το τμήμα, το αναλαμβάνει κατευθείαν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη: «Εδώ και αρκετά χρόνια δεν παρακολουθώ το βόλεϊ. Είναι πολύ λυπηρό ότι δεν το ευνοούν οι συνθήκες και τα λάθη κάποιων ανθρώπων. Πρέπει να τα πληρώσει κάποιος άλλος, αλλά εμένα με βάζουν μπροστά στα λάθη αυτουνού που έβαλε τους παίκτες και υπέγραψαν πριν πέντε χρόνια κάποια υπέρογκα ποσά. Δώστε μου εμένα την ομάδα και εγώ θα κοιτάξω να την ανεβάσω στην Α1, όχι όμως με τα χρέη του παρελθόντος. Είναι ρεζίλι και είναι ντροπή να έχει πέσει από την Α2 στο τοπικό, για το όνομα του Άρη και για εμένα προσωπικά σαν άνθρωπο.

Είναι μεγάλη ντροπή για το τμήμα που πήρε πριν χρόνια πρωτάθλημα κι είχε να κάνει με το βόλεϊ της πόλης, να είναι σε αυτήν την θέση, κι αυτό έγινε γιατί κάποιοι που είχαν το βόλεϊ υπογράφανε και δεν πληρώνανε και θα πρέπει να τα πληρώσει αυτός που θα το πάρει τώρα. Ο Άρης έχει όνομα και είναι ένας δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος, δεν γίνεται να περάσουμε σε παρανομίες και να αλλάξουμε ΑΦΜ κτλ.»

Για το αν μπορεί να αναλάβει την ομάδα: «Μπορώ να το κάνω, αλλά όχι να αναλάβω και να κάνω παζάρια με τον παίκτη που ήταν πριν 10 χρόνια και να τον πω πότε θα πάρει και πόσα λεφτά θα πάρει. Θέλω να τελειώνει αυτό και να πάρω την ομάδα λευκή, αυτό το κάνω γιατί μου αρέσει το βόλεϊ και ο Άρης. Θέλω να υπάρχει κάποιος που θα μου πει κ. Ζορπίδη τακτοποιήσαμε τα πάντα και μπορείτε να πάρετε την ομάδα.

Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, εγώ όταν τελείωσα από το βόλεϊ του Άρη δεν άφησα ούτε ευρώ να χρωστάει, το παρέδωσα λευκό. Δεν με ενδιαφέρει αν έχω κι άλλους ανθρώπους μαζί μου, με ενδιαφέρει να μην τρέχω για τα παλιά, θέλω να μην είναι στο τοπικό επίπεδο ο Άρης, θα κοιτάξει ο ΑΣ για τα παλιά χρέη, δεν μπορώ να κάνω ομάδα και να πρέπει να πληρώνω τα παλιά. Πρέπει να πληρώσει ο Άρης και να μην χρωστάει. Όχι διακανονισμοί, να πληρωθούν όλα. Θα τα αναλάβω όλα, αλλά δεν μπορώ να μπλέκομαι με τα παλιά.»