Ξέσπασε η Μοντάνο

Η Μαντλέιν Μοντάνο ξέσπασε μετά το τέλος το χθεσινού αγώνα με τον Πανναξιακό για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο, για το σβήσιμο των φώτων στο 12-14 του 4ου σετ, ενώ μίλησε και για τους διαιτητές της αναμέτρησης, Τάσο Μενεσλή και Ειρήνη Μουλά.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Δύο φορές στην καριέρα μου έχω δεχθεί κίτρινη κάρτα. Και οι δύο φορές ήταν όταν είχαν γίνει πολλά λάθη και δεν υπήρχε fair play από τους διαιτητές. Μετά από επτά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι λυπηρό για εμένα να πω, πως, μόνο σε έναν αγώνα και αυτό στο πρώτο που έδωσα, υπήρχε fair play και οι διαιτητές έδωσαν δίκαιες αποφάσεις. Φαίνεται πως η πλειοψηφία των διαιτητών αισθάνονται την ανάγκη για εξουσία και νιώθουν ότι έχουν την δύναμη να είναι πάνω από τους κανόνες και να μην δείχνουν σεβασμό προς τον αθλητή όταν του απευθύνουν τον λόγο. Η συμπεριφορά μου κόντρα στην αντίπαλο μου μετά το μπλοκ που έκαναν (ούρλιαξα με το βλέμμα στο αντίπαλο τερρέν) δεν ήταν τίποτα προσωπικό αλλά η αγανάκτηση μου για όλα όσα έχουν γίνει. Με αφορμή αυτή τη φάση, ο διαιτητής με τιμώρησε με κίτρινη κάρτα, αφού είχα επισημάνει τα λάθη του. Όπως και στο παιχνίδι με την Κόρινθο, σε κάποιο σημείο ήθελα να βγω από το γήπεδο. Δεν μπορείς να κάνεις 10 λάθη σε δύο σετ. Και σήμερα κόντρα στον Πανναξιακό δεν μπορείς να κοιτάς αντίθετα από την μπάλα και να ευνοείς κάποιες ομάδες.

Έτσι, δείχνεις έλλειψη σεβασμού προς την μία ομάδα και υποτιμάς την προσπάθεια που κάνει για να νικήσει το παιχνίδι. Εμείς οι αθλητές δεν χρειαζόμαστε την βοήθειά σας, γι’ αυτό και προπονούμαστε. Οι διαιτητές είναι στο γήπεδο για να επιβλέπουν ότι όλα γίνονται με τους κανονισμούς που υπάρχουν. Θα δεχτώ όσες κίτρινες κάρτες χρειαστούν για να δω τα παιχνίδια να παίζονται από τους διαιτητές όπως θα έπρεπε να γίνει.

Καληνύχτα!

ΥΓ1. Δεν έχω λόγια να σχολιάσω το γεγονός ότι έσβησαν τα φώτα για να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού.

ΥΓ2. Δεν μπορώ να σχολιάσω για τους ανθρώπους στο γήπεδο που προσέβαλαν 16χρονες αθλήτριες… Αν έρχεσαι στο γήπεδο για να προσβάλλεις τους αθλητές, μην έρθεις καθόλου».