«Καμπανάκι» Ζορπίδη: «Εγώ τελειώνω την Τετάρτη»

Ο ισχυρός άνδρας του τμήματος βόλεϊ του Άρη, ο Μιχάλης Ζορπίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 με αφορμή την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στην Α2, αλλά και το μέλλον του τμήματος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και τον προπονητή, γιατί ήταν μία δύσκολη χρονιά. Κερδίσαμε αήττητοι και ανεβήκαμε στην Α2, κάνοντας το ‘4 στα 4’.

Ήταν μία δύσκολη χρονιά, γιατί από πέρυσι παραλάβαμε μόνο έναν παίκτη. Κατορθώσαμε να κάνουμε ομάδα, να την ανεβάσουμε και να μην χρωστάμε σε κανέναν.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ με την ΜΕΝΤ την Τετάρτη και αν το κατακτήσουμε, θα έχουμε πετύχει όλους τους στόχους της χρονιάς».

Για τη φετινή χρονιά: «Είναι κρίμα που ο Άρης, ο οποίος έπαιζε στα μεγάλα σαλόνια της Ελλάδας και της Ευρώπης να παίζει στην Σκύδρα και με τοπικές ομάδες».

Για την επόμενη χρονιά: «Θα δούμε τι θα γίνει και του χρόνου. Εγώ παραδίδω την ομάδα με 20 παίκτες και άλλους 20 παίκτες στα παιδικά και εφηβικά.

Εγώ τελειώνω την Τετάρτη: είπα θ΄ ανεβάσω την ομάδα και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνει ο Άρης.

Εγώ πάω στην Σκύδρα κάθε μέρα, πώς πάνε και πώς έρχονται οι παίκτες στον Ερασιτέχνη δεν το ξέρουν. Τώρα πώς ξοφλήθηκε ο προπονητής, ο Θεός τον ξόφλησε.

Οι υπεύθυνοι δεν έδωσαν ούτε μισή δραχμή για την ομάδα του Άρη. Του χρόνου θα είναι στην Α2 και εκεί οι υποχρεώσεις είναι άλλες

Αν δεν ήταν και ο έφορος, ο κ. Βαρβούτας, που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν ξέρω τι θα γινόταν.

Δεν έχω δει κανέναν από το διοικητικό συμβούλιο του Άρη, εκτός εάν ο ΑΣ δεν έχει παράγοντες».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο κ. Ζορπίδης τον περασμένο Ιούλιο στον Arena FM 89,4 και τους Αλέξη Τσαρούχα, Γιάννη Δασκάλου με αφορμή την ανάληψη των ηνίων του τμήματος, πατώντας ΕΔΩ