«Καλύτερη η Όλστιν, τώρα ο Ολυμπιακός…»

Για τον αποκλεισμό από την Όλστιν, τον Δημήτρη Τζούριτς αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σέρτζιου Στάνκου.

Αρχικά ο Στάνκου τόνισε: «Και στις δύο αναμετρήσεις η Όλστιν ήταν καλύτερη. Προέρχεται από ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το πολωνικό και ξέραμε πώς θα ήταν δύσκολος αντίπαλος. Ήταν δύο δυνατές αναμετρήσεις. Ευχαριστώ τον κόσμο μας, που παρά είχε χαθεί η πρόκριση στήριξαν τους νεαρούς παίκτες που πέρασαν στον αγώνα και τους έδωσαν ψυχολογία. Πρέπει να εστιάσουμε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό».

Ο Στάνκου ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση του ΠΑΟΚ, αλλά και για τη χρησιμοποίηση του Τζούριτς και απάντησε:

«Η ομάδα δεν έχει πρόβλημα στην επίθεση κατά τη γνώμη μου. Ο Τζούριτς ήταν τραυματισμένος, μετά από δέκα ημέρες επέστρεψε, μας βοήθησε και είμαι ικανοποιημένος. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και έκανε τα πάντα για να μας βοηθήσει. Τη συζήτηση για το αν υπάρχουν προβλήματα πρέπει να την κάνουμε μέσα στα αποδυτήρια με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στα παιχνίδια που ακολουθούν τα σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε».