«Η ανάμιξη Ζορπίδη στο τμήμα βόλεϊ, με χαροποιεί»

Ο Κώστας Χαριτωνίδης, μια θρυλική φυσιογνωμία για το βόλεϊ του Άρη, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την ανάμιξη του Μιχάλη Ζορπίδη από την ερχόμενη χρονιά στο ανδρικό τμήμα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ανάμιξη του κ. Ζορπίδη στο τμήμα προφανώς και όλους εμάς που ασχοληθήκαμε με το τμήμα παλαιότερα, μας χαροποίησε. Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Ζορπίδη, είχε ανάγκη την παρουσία του το τμήμα, γιατί είναι μεγάλος επιχειρηματίας και λάτρης του αθλήματος.

Όλη η Θεσσαλονίκη έχει χαρεί που θα ασχοληθεί βήμα-βήμα με το βόλεϊ. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καλή η κατάσταση. Παρόλα αυτά, εγώ σαν άτομο που ασχολήθηκα και ασχολούμαι ενεργά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και νομίζω πως θα βοηθηθεί από πολλά παιδιά. Είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Νομίζω ότι ο Άρης, όπως παλιά, έκανε όπως η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο, μάζευε παιδιά, έβλεπε το μέλλον. Αυτό έκανε ο Άρης, για αυτό και είχε μεγάλες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα, παιδικά κτλ. Νομίζω πως θέλει να βασιστεί και τώρα σε νέα παιδιά, να ανεβαίνει σιγά σιγά τις κατηγορίες και να έχει μια ομάδα που θα χαίρονται να παίζουν σε αυτήν τα παιδιά.

Το θέμα δεν είναι αν θα είσαι στην Β’ Εθνική, ή στην Α2. Σημασία έχει να βάλεις βάσεις και να ξεκινήσεις μια ομάδα σοβαρή.

Εγώ προσωπικά δεν θα είμαι στις επόμενες εκλογές της ΕΟΠΕ υποψήφιος, θα στηρίξω αν χρειαστεί και δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία γιατί είναι και κουραστικό είναι και ψυχοφθόρο. Νομίζω πως δεν ωφελεί σε κάτι. Το σε ποια κατηγορία θα είναι ο Άρης, είναι θέμα της ομοσπονδίας. Αυτό που θέλει ο κ. Ζορπίδης είναι να θέλει ο προπονητής να δουλεύει με νέα παιδιά».