Γ.Βαρβούτας: ‘’Δεν μας απασχολούν οι άλλες ομάδες, βλέπουμε μόνο τον Άρη‘’

ÐÁÏÊ-ÁÑÇÓ (15ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ VOLLEY LEAGUE) (ICONPRESS/ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ ÂÁÓÉËÇÓ) ÐÁÍÇÃÕÑÉÊÏ

Ο Έφορος της ομάδας Βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Βαρβούτας, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την κατάσταση αυτήν την στιγμή στο ανδρικό βόλεϊ του συλλόγου και για την σημαντική νίκη που πέτυχε χθες με 3-2 επί του Πανσερραϊκού, στα play-out της Α2.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την νίκη του Άρη επί του Πανσερραϊκού: Η ψυχολογία ανεβαίνει πάρα πολύ μετά από μια νίκη και ειδικά κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι εκ των δυνατών στον όμιλό μας. Έγινε δυνατό παιχνίδι και από τις δυο πλευρές, τα δικά μας παιδιά ήταν καλύτερα ψυχολογικά και αγωνιστικά και πήραν την νίκη τελικά. Αυτήν η νίκη σημαίνει ότι πήρες δυο βαθμούς, τους πρόσθεσες στην συγκομιδή που είχες από την κανονική σεζόν και πηγαίνεις τώρα στην Αλεξανδρούπολη για να κερδίσεις.

Για το πόσες ομάδες πέφτουν από τον όμιλο των play-out: Με τα σημερινά δεδομένα, αν πούμε ότι δεν πέφτει καμία ομάδα από την VolleyLeague, από τον Βορρά, τότε πέφτουν δυο ομάδες από τον δικό μας όμιλο, αν πέσει μια ομάδα εκ των Ηρακλή, Νίκη Αιγινίου και Λάρισα, τότε πέφτουν τρεις ομάδες από τον όμιλό μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν θέλουμε να μας απασχολήσει το τι γίνεται με τις άλλες ομάδας στην VolleyLeague, θέλουμε να βλέπουμε μόνο τον Άρη.

Για όλα τα τμήματα του Άρη: Ότι έχει σχέση με τον Άρη, είμαστε δίπλα του, είτε λέγετε μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, είναι κομμάτι του συλλόγου.