Γ.Παντακίδης: » Έχουμε ελπίδες, θα τα καταφέρουμε»

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Γιάννης Παντακίδης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει και να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, στο βόλεϊ.

Ο Δικέφαλος υποδέχεται (στις 19.00) τη Χαλκμπανκ Άνκαρα και θέλει τη νίκη για να έχει ελπίδες για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

«Ελπίζω σύντομα να είμαι καλά και να ξαναμπώ στο γήπεδο να βοηθήσω, μου είπαν ότι θα είμαι έτοιμος σε ένα μήνα, θα πάρω κι άλλους χρόνους από γιατρούς και θα αποφασίσουμε. Σίγουρα θέλουμε τους τρεις βαθμούς, έχουμε ελπίδες ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες να περάσουμε και θα τα καταφέρουμε. Στο πρώτο είχαμε χάσει 3-1, ήμασταν κοντά στα κρίσιμα σημεία, θα είμαστε πιο έτοιμοι και καλά οργανωμένοι. Το τελευταίο παιχνίδι με τους Φινλανδούς θα είναι το πιο δύσκολο, πιστεύω όμως ότι σήμερα θα κάνουμε την αρχή και μετά από 15 μέρες θα κερδίσουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε πολύτιμους βαθμούς, δεν το βάζουμε όμως κάτω, συνεχίζουμε, πολεμάμε. Κάθε μέρα η ομάδα δίνει τον καλύτερο της εαυτό , τα παιδιά ήρθαν να βοηθήσουν και να είμαστε καλά στα πλέι οφ».