ΕΠΕΣΘ: Πρωταθλήτρια παίδων η Ελπίδα Αμπελοκήπων

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ελπίδα Αμπελοκήπων κατέκτησε το πρωτάθλημα παίδων, νικώντας στον τελικό τον Αίαντα Ευοσμου με 3-1 σετ (22-25, 25-20, 25-16, 26-24).

MVP του Final 4 αναδείχθηκε ο Χρήστος Γιαμακίδης της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ενώ ο προπονητής των νικητών, Βαλάντης Μαμάης, δήλωσε: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον έφορο της ομάδας, Δημήτρη Χατζηνάκο, που με βοήθησε και με πίστεψε όλο αυτό το διάστημα, όπως και η διοίκηση. Η αξία του τίτλου αναδεικνύεται και από τον αντίπαλο. Είχαμε καταπληκτική και αήττητη χρονιά, η οποία είναι η συνέχεια της περσινής ομάδας των παμπαίδων. Στόχος μας πλέον το πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε. Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο στον Γιώργο Καραβιδόπουλο και στον αξέχαστο Γιώργο Περσιανλή».

ΑΣ Ελπίς (Μαμάης): Σιμητός, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Χατζηνάκος, Αθανασίου, λ Πούλος, Μαγδαλιανίδης, Τακματζίδης, Γιαμούκογλου, λ Αντωνιάδης.

Αίας Ευόσμου (Σδραυκάκης): Καλαγασίδης, Ζλατίντσης, Ζαχαρόπουλος, Σδραυκάκης Ν., Καραολάνης, Πεντίδης, Αφεντουλίδης, Σδραυκάκης Γ., Καμαριώτης
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Δρανίτσας, Τσαντογλου.

ΤΡΙΤΟΣ Ο ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Παίδων κατέκτησε ο ΠΟ Μουδανιών, επικρατώντας στον μικρό τελικό του Πήγασου Πολίχνης με 3-1 σετ (20-25, 25-20, 25-18, 25-23).Η ομάδα του Μανώλη Ροδοβίτη εξασφάλισε την συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΠΟ Μουδανιών (Ροδοβίτης): Κλεπουσνιώτης Θ., Μέγας, Ιατρού, Πούλος, Θωμαδάκης, Βαμβακάς, λ Μωραϊτόπουλος, Ματθαίου, λ Λεονταρίδης.

Πήγασος Πολίχνης (Αγγελής): Παυλίδης Ε., Κομητούδης, Μπαρδούκας, Παραφέστας, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης Π., λ Μπαλούκας, Μάγγος, Χαραλαμπίδης, Παπάς, Ηλιάδης.