Εκτός Champions League ο ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κέρδισε νωρίτερα την Σασταμάαλα στο «Παλατάκι» με 3-1 σετ και να πήρε το τρίποντο που αποτελούσε βασική προϋπόθεση για πρόκρισή του στις 12 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλεϊ, ωστόσο, τα υπόλοιπα αποτελέσματα που ήθελε δεν ήρθαν, έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Μπερλίν κέρδισε με 3-2 σετ την Γιαστρέμπσκι Βιέγκελ, ενώ με το ίδιο σκορ η Σαμόντ VB52 ξεπέρασε το εμπόδιο της Σκρα Μπελχάτοφ. Αυτό ήταν το χειρότερο σενάριο για την τελευταία αγωνιστική, που δυστυχώς για την ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι, επαληθεύτηκε!

Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ ήθελε νίκη με 3-10 ή 3-1 σετ επί της Σασταμάαλα και μία εκ των Μπερλίν ή Σαμόντ να ηττηθούν (με οποιοδήποτε σκορ!) από Σκρα και Γιαστρέμπσκι, αντίστοιχα. Οι δύο προαναφερθείσες ομάδες είχαν προκριθεί πριν από αυτό το παιχνίδι, ωστόσο, έπαιξαν για τον έναν βαθμό που θα σφράγιζε για αυτές την δεύτερη θέση στους ομίλους τους.

Όπως φάνηκε έπαιξαν τόσο όσο για να πάρουν αυτό που ήθελαν. Η Γιαστρέμπσκι κέρδιζε με 1-2 σετ και τελικά ηττήθηκε με 3-2, ενώ η Σκρα ήταν πίσω με 2-0 σετ και έχασε με 3-2 σετ με σκορ 16-14 στο τάι μπρέικ, ενώ μάλιστα είχε match ball στο 13-14!

Τελικά ο ΠΑΟΚ ισοβάθμισε στους 8 βαθμούς μαζί με Μπερλίν και Σαμόντ, αλλά έμεινε εκτός γιατί έχει μία νίκη λιγότερη από αυτές τις ομάδες.