Αυλαία με γεύμα για τους πρωταθλητές (pics)

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα στο εστιατόριο «Vamos» στο «Κλ. Βικελίδης», ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΣ ΆρηςΣ παρέθεσαν γεύμα και αναμνηστικά έπαθλα προς την ανδρική ομάδα βόλεϊ για την άνοδο στην Α2, κλείνοντας και τυπικά αυτή τη χρονιά.

Σε δηλώσεις τους οι παίκτες τόνισαν:

Βασίλης Χριστόπουλος: «Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου μας βρίσκει ικανοποιημένους και χαρούμενους που κατακτήσαμε, κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, όλους τους στόχους που θέσαμε εξ αρχής! Φανήκαμε αντάξιοι της ιστορίας και του ονόματος του Άρη, ώστε η ομάδα να επανέλθει από την επόμενη χρονιά στην φυσική της θέση. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ζορπίδη για όλη του την βοήθεια, την διοίκηση του ΑΣ και ιδιαίτερα του κ. Βαρβούτα και φυσικά τον προπονητή μας κ.Πάτρα καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου!»

Κωνσταντίνος Τσαγγαλίδης: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γιατί η ομάδα βρισκόταν σε μια κατηγορία που δεν της αρμόζει. Χρειάστηκε να γίνουν απανωτές υπερβάσεις απ’ όλους, παίκτες, προπονητή και διοίκηση καθώς η προσπάθεια ξεκίνησε από το 0. Κάποια άσχημα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο μας έφεραν με την πλάτη στον τοίχο αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουμε και με το αήττητο σερί μας μέχρι το τέλος της χρόνιας κάναμε το χρέος μας να επανέλθει για αρχή η ομάδα του Άρη στις Εθνικές κατηγορίες και βήμα βήμα να επιστρέψει στην Α1, εκεί που ανήκει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Ζορπίδη για την πολύτιμη βοήθειά του, στον έφορο και μέλος του ΔΣ του ΑΣ Άρης, κ.Βαρβούτα που ήταν πάντα δίπλα μας και τέλος στον προπονητή μας Χρήστο Πάτρα που βοήθησε τα μέγιστα αγωνιστικά για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Ήταν μια χρονιά με δύσκολη αρχή και ευχάριστο τέλος. Οι στόχοι μας έγιναν πραγματικότητα χάρη στην δουλειά και στο πείσμα που δώσαμε. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές και τις εμπειρίες που μου προσέφεραν. Ήταν μια χρονιά πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του βόλλεϋ του Άρη. Ελπίζω σε μια ακόμη χρονιά επιτυχίας για την άνοδο στην Α1».

Αλέξανδρος Αντωνιάδης: «Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε να πετύχουμε όλους τους φετινούς στόχους της ομάδας, αλλά κυρίως τον στόχο της ανόδου…. Θα θελα να ευχαριστήσω τον κύριο Ζορπίδη για όσα μας προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς επίσης τον κύριο Βαρβούτα, τον κόουτς Χρήστο Πάτρα κ όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή επιτυχία…. Εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στη φυσική της θέση που δεν είναι άλλη από την Α1».

Τέλος, τιμητικές πλακέτες απενεμήθησαν στον Μέγα χορηγό και χρηματοδότη του τμήματος κ. Ζορπίδη, και σε όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: