«Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φίλους του Άρη»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, η Κριστίνα Τζούριτς, μίλησε αποκλειστικά στον Arena FM 89,4 για την απόφασή της να έρθει στις «κίτρινες».

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το τι γνωρίζει για τη νέα της ομάδα: «Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει οπαδούς που την υποστηρίζουν και είμαι πολύ χαρούμενη που θ’ αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα»

Για το κίνητρό της ν’ αγωνιστεί στις «κίτρινες»: «Όπως προείπα ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Επίσης, αγαπώ πολύ την Ελλάδα, είναι μία όμορφη χώρα. Συνεπώς, αυτοί είναι οι λόγοι που μ’ έφεραν στη νέα μου ομάδα».

Για το αν έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στην Ελλάδα: «Είναι η πρώτη ελληνική ομάδα ο Άρης που θ’ αγωνιστώ».

Για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Γνωρίζω μόνο για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του και τον Άρη».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι της με τη νέα της ομάδας: «Το να ξαναπαίξουμε στον τελικό του πρωταθλήματος είναι σίγουρα ένας από τους στόχους μας. Και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τη συμμετοχή του Άρη στα ευρωπαϊκά κύπελλα: «Η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη ήταν σίγουρα ένα επιπλέον κίνητρο για μένα. Πιστεύθω ότι θα παίξουμε καλά παιχνίδια στην Ευρώπη και θα είναι κέρδος και για εμάς τις αθλήτριες και για την ομάδα».

Για τους οπαδούς του Άρη: «Γνωρίζω για τους οπαδούς του Άρη. Είναι καταπληκτικοί! Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό! Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα παίξω γι’ αυτούς, ώστε η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να παίξω για τον Άρη και τους οπαδούς του».