Ανανέωσε και η Πήττα στον Άρη

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, με την Λαμπριάννα Πήττα ν’ ανανεώνει τη συνεργασία της με τις «κίτρινες».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Λαμπριάννα Πήττα, για την επόμενη χρόνια.

Η Πήττα, αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη.

Η νεαρή κεντρικός είναι γεννημένη στις 30 Ιανουαρίου το 1998 και έχει ύψος 1.81. Ήταν βασικό μέλος της φετινής ομάδας, που έφτασε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών. Επίσης, ήταν η αρχηγός της ομάδας των νεανίδων που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και αναδείχθηκε και η καλύτερη κεντρικός του Final4 του Πανελληνίου νεανίδων.

Η Λαμπριάννα Πήττα δήλωσε για την ανανέωση της:

«Ευχαριστώ την οικογένεια του Άρη για την ψήφο εμπιστοσύνης που μου δίνει άλλη μια χρονιά. Με χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι συνεχίζω στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα στο βόλεϊ. Οι προσωπικοί μου στόχοι συνάδουν με αυτούς της ομάδας. Η συμμέτοχη στην Ευρώπη είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για τον Άρη. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά, με καλή συνεργασία και χωρίς τραυματισμούς. Ελπίζω και φέτος ο κόσμος μας να μας στηρίξει έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει»».