«Κάνουμε πρωταθλητισμό, πρέπει να τρέχουμε συνεχώς»

Ο τιμ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την ερχόμενη χρονιά της ομάδας, για την αντίπαλο του Άρη στην Ευρώπη και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», Κριστίνα Τζούριτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να τρέχεις συνεχώς. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, να εμπλουτίσουμε την ομάδα μας με καινούριες αθλήτριες. Το τμήμα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο στις γυναίκες που δουλεύουμε επαγγελματικά όσο και στα μικρότερα τμήματα. Όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει αν είσαι μπροστά από τον 2ο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ταλέντα, αλλά και να προσθέσουμε παίκτριες που θα μας βοηθήσουν.

Νομίζω πως αν βρεθούμε σε καλή βραδιά μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση στο Τσάλεντζ Καπ. Χαρήκαμε που θα πάμε στην Βουλγαρία για να παίξουμε, είναι πολύ κοντά και δεν θα χρειαστεί μεγάλο ταξίδι. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος και φέτος. Από εκεί και πέρα είμαστε εμείς, οι Μακεδόνες, η Σαντορίνη, θα διεκδικήσουμε τις θέσεις της τετράδας.

Προσπαθούσαμε πολύ καιρό να συμφωνήσουμε να έρθει στην Θεσσαλονίκη η Κριστίνα Τζούριτς και τελικά τα καταφέραμε. Έπαιξε ρόλο το ότι θα παίξουμε στην Ευρώπη του χρόνου. Είναι μια πολύ καλή παίκτρια και ασχολούνται και με την ομορφιά της πολλοί».