Συγχαρητήρια από Καϊτετζιδη

Ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, κ. Αντώνη Τσαλόπουλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλει. Αναλυτικά η επιστολή…

«Αγαπητέ μου Πρόεδρε

Καλέ μου φίλε Αντώνη,

Ένα μεγάλο Εύγε για τον μεγάλο άθλο που πετύχατε, για την υπερπροσπάθεια όλων σας που αντάμειψε για άλλη μια φορά τους αγώνες και τους κόπους σας!

Την αγάπη μου, τα χαιρετίσματα και τα θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας σου η οποία στέφθηκε επάξια για τρίτη συνεχή χρονιά Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο βόλεϊ και μάλιστα μετά από μια μνημειώδη νίκη απέναντι σε έναν ικανότατο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός, μέσα στην έδρα του!

Το νέο κατόρθωμα του ΠΑΟΚ αποτελεί επιβράβευση της τεράστιας προσπάθειας και του χρόνου που έχεις επενδύσει μαζί με τους παίκτες και τον προπονητή στην συλλογική Πετοσφαίριση και αποδεικνύει ότι οι επιτυχίες έρχονται με μεγάλη προσπάθεια, αλλά και υψηλό φρόνημα!

Φέρατε το Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη μας για τρίτη φορά, αλλά παράλληλα διδάξατε ήθος, αθλητικό πολιτισμό και δείξατε πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα να έχει φωτισμένους ηγέτες και να εμφορείται με το πνεύμα του νικητή!

Η χαρά μας είναι διπλή, γιατί η τεράστια σε σημασία επιτυχία σας ήρθε να ζευγαρώσει με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, καθιστώντας την πόλη επίκεντρο του συλλογικού αθλητισμού στην χώρα μας.

Σε παρακαλώ να μεταφέρεις τις ευχές μου για καλή πρόοδο καθώς και τα θερμά μου συγχαρητήρια στον προπονητή, Jorge Elgueta και όλους τους παίκτες της ομάδας για τον μεγάλο άθλο που πέτυχαν.

Αγαπητέ μου Πρόεδρε μας κακομάθατε στις επιτυχίες και η όρεξή μας για νέα τρόπαια έχει γίνει πλέον ακόρεστη. Είμαι βέβαιος ότι με την δική σου φωτισμένη και συνετή καθοδήγηση, το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ θα γιορτάσει σύντομα νέες μεγάλες επιτυχίες, τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων».

Φιλικά
Ιγνάτιος Καϊτεζίδης
Δήμαρχος