Τρεις αξιόλογες επιλογές…

Καλησπέρα σε όλους. Όπως και χθες η στήλη ανεβαίνει με μια μικρή καθυστέρηση. Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε για σήμερα…

Μπορεί να έχουμε αρκετές αναμετρήσεις αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με περισσότερα από τρία παιχνίδια. Αρχίζω με τον αγώνα της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Οι γηπεδούχοι ενδιαφέρονται κυρίως για το πρωτάθλημα και το κύπελλο αποτελεί για αυτούς μια περιττή πολυτέλεια. Έτσι σήμερα θα ξεκουραστούν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές. Η απόδοση του διπλού στο 2.60 δεν είναι άσχημη και αξίζει ρίσκου.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση για τους δύο μονομάχους αλλά δεν ξεχνάω πως οι γηπεδούχοι έχουν ψυχολογία μετά την πρόσφατη νίκη τους μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σκέφτηκα τον άσο, το G/G αλλά τελικά κατέληξα στα 2-3 γκολ που μας προσφέρονται στις 2 μονάδες.

Κλείνουμε με τον αγώνα της ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ κόντρα στη Μάϊντς για το θεσμό του κυπέλλου. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους. Ενδιαφέρονται για να συνεχίσουν και κόντρα σε μια αδύναμη ομάδα εκτός έδρας έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση. Στις δύο μονάδες δεν έχω πρόβλημα να παίξω άσο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 1:

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2  2.60

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 2:

ΑΕΚ  – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ 2.00

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 3:

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΑΪΝΤΣ  1   2.00