Πρόταση Ημέρας

Καλά τα διαβάσαμε τα χθεσινά αλλά χάθηκε το απόλυτο στις λεπτομέρειες. Δεν λέει πολλά το σημερινό πρόγραμμα, πολύ καλύτερα τα δυο αυριανά παιχνίδια, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια της Πέμπτης. Ενδιαφέρον φυσικά θα υπάρχει και απόψε, κυρίως στο παιχνίδι της Λέστερ με την Σεβίλλη με το σκορ να είναι εύθραυστο(2-1), αλλά στοιχηματικά οι δυο μέρες που ακολουθούν πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερες.

Η Πόρτο σαν να «θύμωσε» μετά την ήττα από την Γιουβέντους. Από τότε έχει τρεις νίκες με 12 γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό. Αλλά απόψε δεν παίζει ούτε με την Αρούκα, ούτε με την νασιονάλ, παίζει με την Γιούβε η οποία μετράει 11 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια. Σκέφτηκα πολύ το over καθώς η Πόρτο θα ψάξει το γκολ, αλλά η «Βέκια Σινιόρα» είναι ικανή να κρατήσει τον ρυθμό στο επίπεδο που θέλει και αν σκοράρει το παιχνίδι έχει τελειώσει. Δεν μ’αρέσει συγκεκριμένη επιλογή αλλά το παιχνίδι ακροβατεί ανάμεσα στο under και στο over, κάτι σε 2-3 γκολ βλέπω.

Η Σεβίλλη την θέλει πολύ την πρόκριση αλλά έχει πετάξει πολύτιμους βαθμούς στην μάχη του πρωταθλήματος. Η Λέστερ μετά την φυγή του Ρανιέρι έχει κάνει δυο σερί νίκες και φαίνεται να ξυπνάει στο σημαντικότερο κομμάτι της σεζόν. Έχει καλύτερη ψυχολογία και μπορεί να βάλει δύσκολα στους «Σεβιγιάνους» μετά και την μίνι-προετοιμασία στο Ντουμπάι. Over βλέπω και λέω να ρισκάρω και με το over1.5 στο πρώτο ημίχρονο

Δυάδα

Γιουβέντους- Πόρτο 2-3 γκολ

Λέστερ-Σεβίλλη over

 

Eιδικά στοιχήματα

Γιουβέντους να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να νικήσει (8.00)

Λέστερ-Σεβίλλη 1-1 σκορ ημιχρόνου(7.00)