Μια πρώτη ζαριά…

Τα πρωταθλήματα στον Ευρωπαϊκό χάρτη σιγά-σιγά ξεκινάνε, μαζί τους και εμείς με τις καθιερωμένες αναλύσεις. Αυτή είναι ίσως η δυσκολότερη εποχή για στοίχημα(συνάμα βέβαια είναι και ωραία… πάντα με τραβούσε το άγνωστο), ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για τις ομάδες, με το δείγμα την δεδομένη στιγμή να είναι πολύ μικρό. Μικρά θα πρέπει να είναι και τα πονταρίσματα μέχρι τουλάχιστον να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ξεκίνησαν αρκετά από τα πρωταθλήματα που μου αρέσουν, όπως η Ολλανδία, η Ελβετία και Βέλγιο και μαζί με την Τσβάιντε λίγκα θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε κάποιες αναμετρήσεις και να φτάσουμε σε κάποιες πιθανές επιλογές.

Στην Γερμανία βλέπω γκολ στο Αννόβερο-Ρέγκενσμπουργκ. Άκρως επικίνδυνη η φιλοξενούμενη με εύκολο γκολ, ενώ σήμερα αναμένεται να βρει και αρκετούς χώρους. Οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και θα ψάξουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτουν και αρκετή ποιότητα στην επίθεση. Πήρα combo GG και οver. Το Καλσρούη-Ντιναμό Δρέσδης μου μοιάζει μια πιθανή ισοπαλία.

Έχει και Σούπερ Καπ στο «Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ» με την Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Μπάγερν. Η Ντόρτμουντ ενισχύθηκε με ποιοτικές λύσεις και θαρρώ πως θα είναι πιο αποτελεσματική αλλά και πιο προσεχτική. Είναι πολύ αρχή βέβαια ακόμα και θα χρειαστεί χρόνο. Η Μπάγερν αποχαιρέτησε τις παλιοσειρές και ενισχύθηκε κυρίως στην άμυνα. Δεν ξέρω που θα πάει, αλλά από ένα λογικά θα βάλουν.

Η Βασιλεία έρχεται με 1000 από την πρόκριση επί της PSV και μετά την γκέλα με την Σεν Γκάλεν περιμένω να επιστρέψει στις νίκες. Για να ανέβει η απόδοση μπορεί να συνδυαστεί το διπλό με το over1.5(1.90), ενώ αξίζει το ρίσκο και το combo 2 και GG(3.60).

Επόμενη στάση το Βέλγο όπου θα ασχοληθώ με την Γκενκ. Πέρυσι μας συστήθηκε, την πήραμε από το χεράκι όλη την σεζόν και στο τέλος αναδείχτηκε πρωταθλήτρια! Ξεκίνησε το πρωτάθλημα όπως μόνο αυτή ξέρει, αφού κέρδισε με GG και ανατροπή(2-1 την Κορτράικ). Κοντράρεται με την Μαλίν, την οποία συνάντησε και 13 μέρες πριν στον τελικό του Σούπερ Καπ, όπου και την κέρδισε εύκολα με 3-0. Βλέπω να κερδίσει και σήμερα αλλά να δέχεται και ένα γκολ…

Δυάδα

Ντόρτμουντ-Μπάγερν GG (1.53)

Σαρπσμποργκ-Ρόζεμποργκ GG (1.80)

Εναλλακτικά…

Αννόβερο-Ρέγκενσμπουργκ GG και Over(1.95)

 

Σύστημα 3-4

Τουν-Βασιλεία 2 και GG (3.10)

Μαλίν-Γκενκ 2 και GG (3.60)

Καλσρούη-Ντιναμό Δρέσδης Χ (3.50)

Σαρπσμποργκ-Ρόζεμποργκ 2 και GG (5.00)

 

*Σάββατο και Κυριακή τα λέμε στον ArenaFM 89.4 από τις 13.00 μέχρι τις 17.00

**Καθημερινά και αυτή την βδομάδα από τις 20.00 μέχρι τις 22.00