Δεν γίνεται να ασχοληθούμε με όλα…

Καλησπέρα σε όλους. Λίγο πιο αργά σήμερα αλλά δεν γινόταν διαφορετικά καθώς ο όγκος δουλειάς δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Όπως θα δείτε παρακάτω η ενασχόλησή μου με το σημερινό κουπόνι θα γίνει σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Δεν γίνεται να ασχοληθούμε σε όλα Pre Game και αναγκαστικά θα υπάρξει ενημέρωση κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Ξεκίνημα όπως πάντα με την αγαπημένη μου Premier League. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ θα βρει τον τρόπο για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κάρντιφ. Ήθελα να παίξω άσο αλλά στο 1.65 δεν υπάρχει περίπτωση. Θα περιμένω να ανέβει η απόδοση του άσου το βραδάκι…

Στο Μπόρνμουθ – Χάντερσφιλντ περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες. Επειδή όμως δεν νομίζω το ματς να σταματήσει στο 1-1 θα επιλέξω το συνδυαστικό G/G & Οver 2.5  στο 2.37. Επίσης δεν με αφήνει αδιάφορο το 2 & G/G  που μας προσφέρεται στο 2.75…

Στο Τρόφι όλα τα ματς είναι νοκ άουτ. Οι ομάδες θα κάνουν ότι μπορούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά αρκετές από αυτές έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα το πρωτάθλημα τους. Αν έπρεπε να επιλέξω ένα σημείο αυτό θα  ήταν το διπλό της ΝΙΟΥΠΟΡΤ (2.75)

Τέλος στη Γαλλία δεν είμαι αρνητικός στον άσο της ΝΙΣ (2.00) αλλά και το G/G στο Μονπελιέ – Λιλ, το οποίο είναι στο 1.95.

Αυτά για σήμερα. Καλά να περνάτε και καλή επιτυχία στα δελτία σας…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 1:

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ G/G & OVER 2.5  2.47

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 2:

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 & G/G  2.75

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 3:

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ 2   2.75

ΔΥΑΔΑ:

ΝΙΣ – ΑΝΖΕ 1  2.00

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΛΙΛ G/G  1.95