Καλή βδομάδα με ειδικά στοιχήματα…

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Δευτέρα σήμερα και έχουμε μπροστά μας ένα χαλαρό κουπόνι, με το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά…

Ξεκίνημα με το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δεν είναι εύκολο να γίνουν προγνωστικά αλλά αν έπρεπε να επιλέξω κάτι με το ζόρι αυτό θα ήταν τα 2-3 γκολ. Στην Αγγλία ούτε η Γουότφορντ πείθει ούτε η Τσέλσι είναι στα καλύτερά της. Ακόμα ένα ματς στο οποίο θα κρατήσω τα 2-3 τέρματα που μας προσφέρονται στις 2 μονάδες.

Στην Ισπανία και την Primera Division δεν βγαίνει άκρη με Λας Πάλμας και Μάλαγα και έτσι θα περάσουμε γρήγορα στο παιχνίδι της Serie A ανάμεσα στην Λάτσιο και τη Τζένοα. Απουσίες υπάρχουν εκατέρωθεν, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν αρκετά αμυντικά και τελικά αυτό που θα κρατήσω είναι τα 2-3 τέρματα.

Στην Τουρκία περιμένω να σκοράρουν και οι δύο και έτσι θα κρατήσω το G/G για την Τραμπζονσπόρ και τη Γκέζτεπε. Στη Γαλλία η Ρεμς δεν θα έχει εύκολο έργο στην έδρα της Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Δεν πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει σήμερα και για αυτό θα κρατήσω το G/G.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΔΥΑΔΑ 1:

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ 2-3 ΓΚΟΛ  2.00

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΚΕΖΤΕΠΕ G/G 1.65

ΔΥΑΔΑ 2:

ΛΑΤΣΙΟ – ΤΖΕΝΟΑ 2-3 ΓΚΟΛ   2.00 

ΜΠΡΕΣΤ – ΡΕΜΣ G/G  1.75