Καλή εβδομάδα με τρία αξιόλογα σημεία…

Καλησπέρα σε όλους. Αρκετά καλά τα πήγαμε το Σαββατοκύριακο παρότι το τέλος των αγώνων σε Championship, League One, League Two έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Για να δούμε τι έχει το σημερινό μενού…

Ξεκίνημα με Serie B και τον αγώνα της Έμπολι με την Κρεμονέζε. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι στα καλύτερά της και αν θα έπρεπε να επιλέξω κάτι αυτό θα ήταν η ισοπαλία. Δεν βγαίνει άκρη με Λεγκανές και Λεβάντε και αφήνουμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στην ησυχία της ενώ στη Segunda Division δεν λέω όχι στο G/G του Γρανάδα – Βαγεκάνο.

Κανένα αποτέλεσμα δεν θα μου κάνει εντύπωση στο Πάσος Φερέϊρα – Ρίο Άβε με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τους βαθμούς προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Προς το G/G βλέπω να πηγαίνει το Ρούμπιν Καζάν – Ούφα ενώ στην Τουρκία η ΓΚΕΖΤΕΠΕ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην έδρα της με αντίπαλο την  αδιάφορη Μαλάτιασπορ.

Σκέφτηκα τα 2-3 γκολ στο Σάρπσμποργκ – Μόλντε αλλά τελικά θα ασχοληθώ με αυτή την αναμέτρηση στο Live. Αντίθετα θα κρατήσω το Over 2.5 στο Μάλμε – Γκέτεμποργκ και θα ρισκάρω με το διπλό της ΕΡΕΜΠΡΟ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΔΥΑΔΑ:

ΓΚΕΖΤΕΠΕΣΠΟΡ – ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ 1   1.66

ΜΑΛΜΕ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ OVER 2.5   1.80

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ: 

ΣΙΡΙΟΥΣ – ΕΡΕΜΠΡΟ 2  2.70