Ένα και καλό!

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στις προβλέψεις από τον θαυμαστό χώρο του τένις, προσεγγίζοντας αυτήν την εβδομάδα τα τουρνουά της ΑΤΡ σε Ντουμπάι, Ακαπούλκο και Σάο Πάολο και αυτό του Ακαπούλκο στο Μεξικό, από πλευράς WTA.

Σήμερα θα επικεντρωθώ σε ένα σημείο, το οποίο θεωρώ πως έχει πάρα πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης, για αυτό και θα το στηρίξουμε. Στον 1ο γύρο του Dubai Championships στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Γερμανός Γιάνικ Μάντεν τίθεται αντιμέτωπος στις 18:30 με τον Βόσνιο Νταμίρ Ντζουμούρ.

Ναι μεν ο Μάντεν βρίσκεται στο Νο138 της παγκόσμιας κατάταξης, εν αντιθέσει με τον προσεχή αντίπαλό του που είναι εντός Top50 και πιο συγκεκριμένα στο Νο30 του κόσμου, αλλά την δεδομένη χρονική περίοδο, το 2.75 στο οποίο προτείνεται ο Μάντεν, θεωρείται κατ’ εμέ αδιανόητο.

Ο Ντζουμούρ παραπαίει στο Tour τους τελευταίους μήνες και μάλιστα προέρχεται από παιχνίδι στο οποίο εγκατέλειψε με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Βόσνιος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα του στο Μονπελιέ της Γαλλίας με αντίπαλο τον Τόμας Μπέρντιχ, μιας και ένας τραυματισμός στην μέση δεν τον άφησε να αγωνιστεί έτσι όπως εκείνος ήθελε. Από τότε, δεν έχει αγωνιστεί εκ νέου σε τουρνουά και η κατάσταση της υγείας του δεν γνωρίζουμε πως είναι.

Πάντως, και ένας υγιής Ντζουμούρ, θα τα βρει σίγουρα σκούρα κόντρα στον Μάντεν, που έχει κάνει άλματα προόδου το τελευταίο χρονικό διάστημα και πλέον σιγά-σιγά θα αρχίσει να συγκαταλέγεται σε έναν από τους πιο επικίνδυνους qualifiers των τουρνουά. Θεωρώ πως το 2.75 είναι υπερβολικό, κόντρα στον ντεφορμέ και ασταθή Ντζουμούρ, σε μια γρήγορη επιφάνεια μάλιστα, στην οποία δεν τα πήγε ποτέ καλά στην καριέρα του.

Η επιλογή μου:

Μάντεν-Ντζουμούρ         1  (2.75)