Διπλό για την ανώτερη Μπάρνσλεϊ…

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη σημερινή στήλη, η οποία είναι αφιερωμένη στο Αγγλικό Λιγκ Καπ. Μια αρκετά δύσκολη διοργάνωση με τις ιδιαιτερότητές της. Έτσι χρειάζεται προσοχή και δεν είναι καλό να μπλέξουμε με μικρές αποδόσεις…

Για αυτό και θα αγνοήσω οτιδήποτε είναι κάτω του 1.55-1.60. Για να τα δούμε πιο αναλυτικά ξεκινώντας με το Έξετερ – Ίπσουϊτς. Μπορεί να υπάρχει διαφορά δύο κατηγοριών αλλά δεν θα είναι εύκολο το έργο των φιλοξενούμενων. Για αυτό και επέλεξα το G/G (1.85).

Στο Live θα περιμένω τη Μπλάκμπερν ενώ δεν με αφήνει αδιάφορο το Over 2.5 στο ΚΠΡ – Πιτέρμπορο (1.70). Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως θα σκοράρουν και δεν θα μου κάνει εντύπωση ακόμα και αν δεν χάσουν.

Ικανή για το διπλό (2.00)  είναι η ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ αφού η Μάκλσφιλντ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σκέφτηκα για λίγο τη Μάνσφιλντ αλλά με την Άκρινγκτον δεν βγάζω άκρη ενώ το επόμενο σημείο που θα κρατήσω είναι το διπλό της ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ (2.25) κόντρα στη Μπλάκπουλ.

Για Live είναι και η Ντέρμπι Κάουντι ενώ προβάδισμα για τη νίκη έχει και η ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ (1.90) κόντρα στη Γουίμπλεντον. Δεν είναι για κάτω από 2 μονάδες το διπλό της Μπρέντφορντ και μάλλον θα δούμε αν προκύψει κάτι καλό την ώρα του αγώνα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 1:

ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ 2  2.00

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 2:

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ 2  2.25

ΔΥΑΔΑ: 

ΕΞΕΤΕΡ – ΙΠΣΟΥΪΤΣ G/G  1.85

KΠΡ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ OVER 2.5  1.70