Δεν θα (Χ)αλάσει κανέναν…

Συνεχίζουμε με το δεύτερο άρθρο της ημέρας. Σε μία ώρα θα διεξαχθεί το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στην Ισπανία και την Πορτογαλία που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Μέχρι πρότινος θα έδινα το προβάδισμα στην Ισπανία αφού την θεωρώ καλύτερη ομάδα αλλά με τα όσα συνέβησαν με την αποπομπή Λοπετέγκι τίποτα δεν αποκλείεται…

Αν τα αποδυτήρια των «φούριας ρόχας» μείνουν ενωμένα τότε οι Ισπανοί θα παρουσιαστούν δυνατοί και δεν θα έχουν πρόβλημα τουλάχιστον στον πρώτο γύρο αφού ούτε το Μαρόκο, ούτε το Ιράν μπορούν να τους κοιτάξουν στα μάτια. Από τους «16» και μετά βέβαια τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Όσο για την Πορτογαλία; Παραμένει ένας δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα, αφού αμυντικά συνήθως είναι αρκετά σταθερή και μπροστά πάντα βρίσκει γκολ είτε από τον Ρονάλντο είτε από κάποιον άλλο συμπαίκτη του.

Για να μην το κουράζουμε λοιπόν, βλέπω να μην έχουμε νικητή στο παιχνίδι. Το «Χ» λογικά δεν θα στεναχωρήσει κανένα και αν δεν έχουμε γκολ νωρίς ίσως να το επιδιώξουν και οι δύο ομάδες. Για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν τόσο, υπάρχει και το Under 2.5 που μας δίνεται στο 1.61. Αυτά για σήμερα. Αν προκύψει κάτι άλλο θα ενημερωθείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είτε στο σάϊτ είτε στο γκρουπ μας στο Facebook.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ: 

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Χ 3.30