Αντίο με πολλά Over 2.5…

Τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Αγγλικής League One. Για να δούμε λοιπόν τι έχουμε για σήμερα…

Ξεκίνημα με το Γουίμπλεντον – Μπέρι. Αδιάφορες και οι δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα αλλά αν θα έπρεπε να παίξω αυτό θα ήταν το Over 2.5 (1.95). Στο Μπλάκμπερν – Όξφορντ οι ρόβερς θέλουν μόνο νίκη και την ίδια ώρα να χάνει η Γουίγκαν για να στεφθούν πρωταθλητές. Δεν το βλέπω να γίνεται όμως αυτό και έτσι δεν είναι απίθανο να έχουμε ένα χορταστικό παιχνίδι. Over 2.5 και εδώ (1.65).

Στο Νορθάμπτον – Όλνταμ οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη με 9 (!!) γκολ διαφορά για να μείνουν στην κατηγορία. Τρίγκολα όπως λέει και το φιλαράκι μου ο Μάϊκ δεν υπάρχουν και έτσι έχει πει ήδη αντίο. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι ένα παιχνίδι με περισσότερα από 2 γκολ και τίποτα περισσότερο.Over 2.5 (1.95). Στο Ντονκάστερ – Γουίγκαν οι δύο αντίπαλοι έρχονται από 2 ισοπαλίες. Για να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα η φιλοξενούμενη ομάδα θέλει ακόμα μία; Τι λέτε θα συνεχίσει το σερί; Εγώ πάντως θα ρισκάρω…

Ανοιχτό παιχνίδι και Over 2.5 περιμένω στο Πόρτσμουθ – Πίτερμπρο (1.80) ενώ το ίδιο πιστεύω πως θα γίνει και στο Ρόδεραμ – Μπλάκπουλ  (1.85). Στο Ροτσντέϊλ – Τσάρλτον και οι δύο ομάδες είναι ενδιαφερόμενες και θα είναι από τα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε στο Live. Στο ΣΑΟΥΘΕΝΤ – Μπρίστολ Ρόβερς είμαι θετικός για τον άσο ρίσκου (2.30) ενώ δεν είναι απίθανο να δούμε να σημειώνονται αρκετά γκολ (1.80).

Αν η ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ είναι σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει τους ΜΚ Ντονς καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Τo Οver 2.5 είναι η επιλογή μου στο Τζίλιγχαμ – Πλίμουθ (1.95) αλλά και στον αγώνα της Φλίτγουντ με τη Γουόλσολ.

EΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ: 

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΓΟΥΪΓΚΑΝ Χ  4.10

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 2:

ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ 1  2.30

ΔΥΑΔΑ 1:

ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ OVER 2.5  1.95

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΠΛΙΜΟΥΘ OVER 2.5  1.95

ΔΥΑΔΑ 2:

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΠΙΤΕΡΜΠΡΟ OVER 2.5 1.80

ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ OVER 2.5  1.85

ΔΥΑΔΑ 3:

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΚ ΝΤΟΝΣ 1  1.80

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ OVER 2.5  2.00