Αξιολογότατο το G/G…

Πολύ δύσκολο για προγνωστικά είναι το παιχνίδι της Γαλλίας με το Περού για τη δεύτερη αγωνιστική στον 3ο Όμιλο του Μουντιάλ. Η Γαλλία είναι εκ των φαβορί αλλά με την εμφάνισή της κόντρα στην Αυστραλία δεν ενθουσίασε κανένα, αντίθετα προβλημάτισε τους υποστηρικτές της. Βέβαια δεν είναι λογικό να βγάζουμε συμπεράσματα από ένα μόνο αγώνα και για αυτό το σημερινό παιχνίδι θα βοηθήσει να δούμε περισσότερα για τις πραγματικές δυνατότητες των «τρικολόρ».

Στην άλλη πλευρά έχουμε μια πολύ άτυχη ομάδα. Έπαιξε πολύ καλύτερα από τη Δανία αλλά η επιθετική δυστοκία την καταδίκασε σε ήττα. Για αυτό και σήμερα ψάχνει για ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς αν ηττηθεί θα πει αντίο από πολύ νωρίς.

Περιμένω μια δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. θα μου κάνει εντύπωση αν δεν σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι και για αυτό η βασική μου επιλογή θα είναι το G/G, το οποίο μας προσφέρεται στο 2.20. Από κει και πέρα επειδή μου φαντάζει πιθανό να σκοράρει και ο Αντουάν Γκριζμάν θα ασχοληθώ μαζί του. Το anytime είναι στο 2.40 και δεν είναι άσχημο…

Επίσης μην ξεχνάτε ότι 6-7 τα λέμε και ραδιοφωνικά από τον Arena 89.4.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε για τα δελτία σας.