Ρισκαδόρικη βραζιλιάνικη δυάδα

Χθες σας έγραφα πως ξεκινάμε τη μελέτη πρωταθλημάτων που μέχρι τώρα τα είχαμε παραμελημένα. Βραζιλία, Σκανδιναβία και Αμερική θα είναι αυτά που μας απασχολήσουν και σήμερα κάνουμε την αρχή με την Serie A της Βραζιλίας.

* ΕΞΙ ΜΑΤΣ έχει το σημερινό μενού και όλα είναι αργά το βράδυ. Ιδανικά για όποιον θέλει να ξενυχτήσει βλέποντας ποδόσφαιρο. Αρχίζουμε με την αναμέτρηση της Κοριτίμπα με την Παλμέϊρας. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και διατηρούνται ψηλά στη βαθμολογία. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά θέματα σε όλες τις γραμμές. Δεν βλέπω διπλό, δίνω προβάδισμα στην ισοπαλία που μάλιστα πληρώνει και καλά.

* ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – Αβάι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις των γηπεδούχων που έχουν ανώτερη ομάδα μεν αλλά δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα δε. Ο άσος παίζει πολύ χαμηλά, οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν ότι μπορούν να αντέξουν. Το N/G θα ήταν μια καλή περίπτωση αν πλήρωνε περισσότερο από 1,55.

* ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για τόσο χαμηλά ο άσος στην αναμέτρηση της Σάντος με τη Μποταφόγκο. Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά είναι δυνατοί εντός αλλά οι φιλοξενούμενοι με μόλις μία ήττα δεν θα παραιτηθούν εύκολα. Ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούμε να ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

* ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ θα μπορούσε να φανταστεί το καλό ξεκίνημα της Σαπεκοένσε με αυτά που λεγόταν στην αρχή του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά είναι αήττητη εδώ και 4 αγωνιστικές και αυτό θα προσπαθήσει να διατηρήσει και σήμερα. Η Γκρέμιο θα προσέξει πολύ στην άμυνά της και για αυτό το Under πληρώνει λίγο. Προτιμότερο λοιπόν να ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

* ΠΡΟΣ ΤΟ G/G βλέπω να καταλήγει ο αγώνας της Σπόρτ Ρεσίφε με την Φλαμένγκο ενώ το Χ2 θα είναι η επιλογή μου στην αναμέτρηση της Βάσκο Ντα Γκάμα με την Κορίνθιανς. Αυτά για σήμερα. Καλά να περνάτε και καλή τύχη σε ότι επιλέξετε για τα δελτία σας.

ΔΥΑΔΑ

1395. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ Χ 2,90

1397. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ Χ 2.80