Πρόταση ημέρας!

Καλησπέρα σε όλους. Σχετικά μικρό το σημερινό πρόγραμμα και νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το σημερινό κουπόνι.

Η Γκρασχόπερς δεν ξεκίνησε καλά και δύσκολα θα φέρει αντίσταση στην Βασιλεία. Η προϊστορία δείχνει τους πρωταθλητές να χάνουν πολύ δύσκολα ενώ η ισοπαλία έχει να εμφανιστεί σε 13 παιχνίδια. Το μόνο που αξίζει ο συνδυασμός άσου με GG στο 2.60 με τους πρωταθλητές να έχουν αλλάξει αρκετά μετά την ήττα στην πρεμιέρα και με το 3-5-2 η ομάδα λειτουργεί πολύ καλύτερα.

Η Ζυρίχη ξεκίνησε πολύ  καλά το πρωτάθλημα ενώ η Σιόν παρά της δυο νίκες δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής. Αντιμετωπίζει τα παιχνίδια κλειστά αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ. Το κλίμα στην Σιόν δεν είναι καλό και μέχρι στιγμής, είχε την τύχη μαζί της. Η Ζυρίχη έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Στην Σουηδία έχουμε το εξ΄ αναβολής Γκέτεμποργκ-ΑΙΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν τις περισσότερες εντός έδρας ισοπαλίες, έξι στα οκτώ παιχνίδια και όλες με γκολ. Η ΑΙΚ εκτός έδρας πάει καλύτερα από ότι εντός και θα ψάξει την νίκη για να κρατηθεί ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Πρώτο σημείο το GG, από εκεί και πέρα λέω να ρισκάρω με τον συνδυασμό άσο και GG που πάει την απόδοση στα έξι φράγκα.

Στην Β’ Σουηδίας η Τρέλεμποργκ υποδέχεται την Ντέγκερφορς με τους γηπεδούχους συνήθως να ανοίγουν τα παιχνίδια τους και οι περισσότερες νίκες έχουν έρθει με συνοδεία το GG. Στα πέντε τελευταια εντός η Τρέλεμποργκ έχει τέσσερις νίκες με GG και over. H Χέλσιμποργκ παίζει με την παραπαίουσα Αντβίνταμπεργκ που έρχεται από τρεις σερί ήττες έχοντας δεχτεί 12 γκολ. Χωρίς τους δυο πρώτους σκόρερ της θα παίζει η Χέλσιμποργκ  με την απόδοση του άσου να μην λέει την αλήθεια.

Στην Ρωσία έχουμε το ντέρμπι του νότου ανάμεσα στην Αχμάτ Γκρόζνι και την Κράσνονταρ. Η Αχμάτ εντός έδρας είναι δυνατή και βρίσκει εύκολα το γκολ, το οποίο βρίσκει και η Κράσνονταρ. Θα ρισκάρω και εδώ ,άσος και GG

Μονά αποδεκτά ή trixie

Τρέλεμποργκ-Ντέγκερφορς 1 και GG(3.25)

 

Αχμάτ Γκρόζνι-Κράνονταρ 1 και GG (6.50)

Βασιλεία-Γκράσχόπερς 1 και GG(2.50)