Πρόταση Ημέρας

Καλησπέρα σε όλους, με το Euro των …μικρών  θα ασχοληθούμε σήμερα που κάνει σέντρα στα γήπεδα της Πολωνίας. Δεν τρελαίνομαι για κάποια σημερινή επιλογή, περισσότερο σκέψεις σας μεταφέρω και μια πρώτη εικόνα των ομάδων.

Το Euro U21 θα γίνει σε έξι πόλεις της Πολωνίας και θα έχει διάρκεια 15 μέρες(ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου). Συμμετέχουν 12 ομάδες οι οποίες χωρίστηκαν σε τρεις ομίλους. Στην ημιτελική φάση περνούν οι πρώτες των τριών ομίλων και η καλύτερη δεύτερη.

Σέντρα στο τουρνουά σήμερα με την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Αγγλία. Εξαιρετική η εικόνα των γηπεδούχων στα προκριματικά όπου τελείωσαν αήττητοι(7-3-0) αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Ισπανία που θεωρείται από τα φαβορί της διοργάνωσης. Είναι η κάτοχος του τροπαίου και σίγουρα της αξίζει μεγαλύτερος σεβασμός. Το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση και στο τουρνουά έχουν σημαντικές απουσίες. Ναι καλή ομάδα οι Άγγλοι αλλά για πρεμιέρα η απόδοση είναι πολύ χαμηλή. Κρατάω το GG, ενώ σκέφτομαι σοβαρά το 1Χ που παίζει σε τιμές διπλασιασμού

Στο βραδινό παιχνίδι, οι διοργανωτές Πολωνοί αντιμετωπίζουν την Σλοβακία, χωρίς συμμετοχή σε τελική φάση την τελευταία 10ετία αλλά με αρκετές φιλοδοξίες για το τουρνουά. Οι Σλοβάκοι μπορεί να θεωρούνται η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου αλλά η παρουσία τους δεν περνά απαρατήρητη, καθώς στα προκριματικά τερμάτισαν άνετα πρώτοι, με τρομερή επιθετική γραμμή, αφήνοντας πίσω τους την Ολλανδία. Ο άσος έχει πέσει πολύ, δεν υπάρχει αξία, θα κρατήσω και εδώ το αμφίσκορο.

Δυάδα

Σουηδία-Αγγλία(U21) GG

Πολωνία-Σλοβακία(U21) GG