Πρόταση Ημέρας

Το ενδιαφέρον βρίσκεται σήμερα στην Β’ Γαλλίας με μονόπλευρο κίνητρο στα εννέα από τα 10 παιχνίδια, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Διαβάστε πως έχουν τα πράγματα, το καλύτερο παιχνίδι θα γίνει στο live.

Στην Τουρκία Κασίμπασα και Κόνιασπορ παίζουν μεσοβδόμαδα την ρεβάνς για την ημιτελική φάση του κυπέλλου και έχουν το μυαλό τους μόνο εκεί. Εποχιακό το διπλό της Ρίζεσπορ, αλλά το κίνητρο είναι μονόπλευρο και η Κασίμπασα θα κατέβει με πολλές αλλαγές. Τα ίδια ισχύουν και στην Καισέρισπορ με τον άσο πλέον στο 1.50.

Στην Τσεχία θα πάρω τον άσο της Βικτόρια Πλζεν. Μετά την απώλεια που είχε την προηγούμενη αγωνιστική(2-2 με την Γιάμπλονετς) , τρέχει να προλάβει και στην έδρα της είναι πάντα ισχυρή. Το κίνητρο είναι τεράστιο αφού διακυβεύεται το πρωτάθλημα και είμαστε τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Στην Σουηδία με την πλάτη στον τοίχο η Εσκιλστούνα η οποία φαίνεται να μην μπορεί να ακολουθήσει. Σε νέο αρνητικό αποτέλεσμα δεν αποκλείεται ο Περ Όλσον να αποτελέσει παρελθόν. Πολύ καλύτερη ομάδα η Νόρκεπινγκ, λογικά θα το πάρει με συνοδεία γκολ.

ΧΑΟΣ στην Γαλλία, κίνητρο παντού, αφού στα εννέα από τα 10 παιχνίδια , κάποιος θέλει κάτι. Σίγουρα δεν θα βγούνε όλα, κάποιος άλλωστε θα πρέπει να πέσει, θέλει προσοχή και το νου σας στο LIVE.

Ομαδικά γκολ πήρα στην Αμιάν η οποία θέλει να βελτιώσει και τον συντελεστή τερμάτων. Πεσμένη η Λαβάλ, πήρα το over2.5 των γηπεδούχων στο 2+. Πολύ μεγάλο το κίνητρο και της Οσέρ η οποία βρίσκει την αποδεκατισμένη Βαλενσιέν. Δεν είναι για πολλά πάντως η Οσέρ και αν δεν μπορεί να κερδίσει δεν θα πει όχι στην ισοπαλία… Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και στην Ρεντ Σταρ, αλλά εδώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μπορεί. Με την Λανς έχουμε καλή ροή, την απέφυγα με τον Στρασβούργο ,σήμερα λέω να την τιμήσω ξανά με την Γκαζελέκ  αδιάφορη. Τουλάχιστον εδώ παίζω φανέλα! Η Νιμ θα το πάρει, έκανε μεγάλη νίκη μέσα στην Μπρεστ και φαίνεται ότι το θέλει πολύ, σώθηκε και μαθηματικά η Αζαξιό. Τέλος χαμός θα γίνει στο Τουά-Ρεμς. Δεν θα αδιαφορήσουν οι φιλοξενούμενοι καθώς πέρυσι τους έριξε ουσιαστικά η Τρουά, προτίμησα το over.

Δυάδα

Βικτόρια Πλζεν-Μλάντα Μπόλεσλαβ 1

Νιμ-Αζαξιό 1

Δυάδα

Αμιάν-Λαβάλ : Αμιάν over2.5

Γκαζελέκ-Λανς 2