Μετράει πολύ η έδρα στη Βολιβία

Κάπως καλύτερα είναι σήμερα τα πράγματα όσο αφορά το αγαπημένο μας παιχνίδι. Τουλάχιστον στο κουπόνι της Πέμπτης έχει ορισμένα παιχνίδια που αξίζουν αναφοράς. Δεν θα σας κουράσω άλλο και θα περάσω αμέσως στο κυρίως θέμα.

* ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ παντελώς αδιάφορο το Ελσίνκι ενώ προσοχή θέλουν οι αναμετρήσεις στη Λευκορωσία. Θεωρητικά η Γκοροντέγια (Γκοριντέα) έχει προβάδισμα αλλά δεν είναι για τόσο χαμηλά. Ο επόμενός μας σταθμός θα είναι η Βολιβία. Πριν πολύ καιρό είχα επιχειρήσει να κάνω μια προσπάθεια με τους Βολιβιανούς και σήμερα θα είναι η δεύτερη. Όπως θα δείτε και στη συνέχεια θα εμπιστευθώ δύο ομάδες που είναι πολύ δυνατές εντός έδρας. Ο λόγος για την ΓΚΟΥΑΜΠΙΡΑ η οποία φιλοξενεί τη Σπορτ Μπόϊς και την ΝΑΣΙΟΝΑΛ Ποτοσί στο ντέρμπι με τη Ρεάλ. Οι δύο γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη και από τη στιγμή που οι αποδόσεις τους είναι λογικές θα τις έχω στις επιλογές μου.

* ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ Αίγυπτο. Το πρωτάθλημα βαδίζει προς το τέλος του και όλο το ενδιαφέρον είναι στην ουρά. Παρόλα αυτά πιστεύω πως η ΙΣΜΑΙΛΙ εύκολα ή δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση της Ελ Ντακλίε. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως η ομάδα που έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο είναι η φιλοξενούμενη. Αγωνιστικά όμως έχουν μεγάλη διαφορά. Επίσης δεν λέω όχι στο G/G για Ελ Νασρ και Τάντα καθώς και οι δύο χρειάζονται βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

* ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ σημερινή στήλη με Βραζιλία. Για την ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ σας τα έχω πει και μάλιστα μας δικαίωσε και τις 2 φορές που την εμπιστευθήκαμε. Νομίζω πως μπορεί να τριτώσει το καλό κερδίζοντας τη Μπαία. Για αυτούς που θέλουν μεγαλύτερη απόδοση μπορούν να συνδυάσουν τον άσο με το Under. Ακόμα δεν λέω όχι στο G/G του Φλουμινένσε – Γκρέμιο καθώς πιστεύω πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αυτά για σήμερα. Καλά να περνάτε και καλή τύχη με ότι επιλέξετε για τα δελτία σας.

ΔΥΑΔΑ

  1. ΓΚΟΥΑΜΠΙΡΑ ΜΟΝΤΕΡΟ – ΣΠΟΡΤ ΜΠΟΪΣ 1 1,90
  2. ΕΛ ΝΑΣΡ ΤΑΝΤΕΝ – ΤΑΝΤΑ G/G 1,85

ΔΥΑΔΑ

  1. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΜΠΑΪΑ 1 1,72
  2. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ 1 1,65