Η ζωή του Μαραντόνα σε σειρά!

Το καστ για τον «Μαραντόνα» επιλέχθηκε και η πρωτότυπη αυτή σειρά θα είναι διαθέσιμη σύντομα στο Amazon Prime Video.

Βασισμένη στη ζωή του θρυλικού ποδοσφαιριστή, η σειρά παράγεται από την BTF Media, σε συνεργασία με τις Dhana Media και Raze. Οι ηθοποιοί που υποδύονται τον παλαίμαχο Αργεντινό άσο, σε διάφορα στάδια της ζωής του, είναι οι Ναζαρένο Κασέρο, Χουάν Παλομίνο και Νίκολας Γκόλντσμιντ.

Οι τρεις τους θα ενσαρκώσουν τον Μαραντόνα σε σημαντικές στιγμές του βίου του, από την περίοδο της εφηβείας του στην Αργεντινή ως τις καλύτερες στιγμές της επιτυχημένης καριέρας του.

Για το ρόλο της Κλαούντια Βιγιαφάνε, την οποία ο Μαραντόνα παντρεύτηκε το 1989 και από την οποία χώρισε περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, επιλέχθηκαν οι ηθοποιοί Τζουλιέτα Καρντινάλι και Λάουρα Εσκιβέλ.

Γυρισμένη σε διάφορες τοποθεσίες στην Αργεντινή, την Ουρουγουάη, την Ισπανία, την Ιταλία και το Μεξικό, ο «Μαραντόνα» είναι μια βιογραφική σειρά που ανατρέχει στους θριάμβους και στις ανατροπές του «Ντιεγκίτο», μέσα από τις βασικές στιγμές της ζωής και της καριέρας του.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα επτά έτη που έζησε ο «Pibe de Oro» στη Serie A με τη Νάπολι, από το 1984 έως το 1991. Από τους θριάμβους με το σκουντέτο των «παρτενοπέι» ως τις υπερβολές εκτός γηπέδου που προκάλεσαν την αποχώρηση του Μαραντόνα, όταν βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη ύστερα από έλεγχο αντιντόπινγκ.

ΑΠΕ ΜΠΕ